More
  AcasăHeyluxHeylux e cel mai apreciat studio de videochat din Iasi

  Heylux e cel mai apreciat studio de videochat din Iasi

  Heylux a cucerit, cu siguranta, toata zona Nordica a tarii, pentru ca n-am mai vazut locuri in care sa se angajeze atat de multe fete din atatea zone. Suceava, Piatra Neamt, comunele din Iasi, din toate aceste locuri au venit fete sa se angajeze tocmai la Heylux.

  E apreciat de iesence, se pare, dar nu numai. Pentru ca, fiind lansat de catre Lucky Studio, Heylux a atras dupa sine aprecierea multor romance, care lucreaza chiar si de acasa cu aceste studiouri. Eu am spus de acele zone mai sus, dar daca e sa iau si zonele fetelor care lucreaza de acasa cu Heylux, ar fi cam toata Romania.

  Cine n-ar vrea un comision in videochat de pana la 80% din studio?

  E si evident, cine n-ar vrea sa lucreze la Heylux unde comisionul incepe de la 50 si ajunge la 80%, sau de acasa in colaborare cu acestia, cand comisionul e direct 80%. Normal, conteaza si multe alte aspecte cand vine vorba de videochat, dar sa fim oneste, prima data urmarim castigurile, banii.

  Dar nu numai in videochat, ci oriunde mergem vrem sa avem castiguri mari, asa e cursul vietii. Vrem sa muncim, vrem bani pentru copii, pentru un viitor mai bun, pentru familie, pentru propriile placeri, pentru orice, nu conteaza, bani sa fie.

  Iar daca veniturile pe care un model de videochat le poate avea la Heylux sunt pana la 2000 de lei in fiecare zi, se intelege de unde vine aprecierea asupra acestor studiouri, conduse de o echipa de femei cu o experienta de peste 9 ani.

  Un secret, insa, pe care nu-l stiu multi, este ca modelele de videochat ca mine nu apreciaza NUMAI banii de la Heylux. Da, ii apreciez si pe aceia. Dar stii ce altceva mai apreciez eu? Onestitatea, corectitudinea, respectul, libertatea, discretia, toate aceste lucruri de care ma bucur la Heylux neconditionat.

  Heylux un studio de videochat unic in Iasi

  Siguranta si legalitatea sunt si ele printre motivele pentru care noi, fetele de la Heylux, iubim sa fim aici. Transportul este non-stop pentru noi, oferit gratuit de echipa Heylux, la fel si machiajul inainte de turele de munca, la fel si cazarea in primele doua luni si…mai continui?

  Orice as spune, ar fi totul in beneficiul celor de la Heylux, pentru ca sunt prea buni. Dovada este echipa de care este condus acest studio. Dar, de ce sa spun tot, cand poate fi un mister pe care-l poti descoperi chiar pe pielea ta?:>

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img