More
  AcasăHeyluxHeylux e singurul studio unde se castiga zilnic intre 400 si 2000...

  Heylux e singurul studio unde se castiga zilnic intre 400 si 2000 lei

  Daca te apuci sa cauti acum pe internet si peste tot, n-ai sa gasesti nicio alta oferta care sa sune mai bine decat cea de la Heylux, fara niciun dubiu. Sunt absolut sigura, pentru ca am facut in ambitie si am cautat fix din acest motiv, ca fetele de la Heylux mi-au spus ca s-au ajuns la castiguri intre 400 si 2000 de lei si numai aici e asa, ca nicaieri in tara nu mai e asa.

  Si chiar daca-s model de videochat la Heylux, am cautat si eu in ambitie sa vad daca e pe bune, daca doar aici sunt ofertele acestea in videochat. Ma crezi c-am stat vreo 4 ore navigand pe internet si n-am gasit nimic? Cea mai buna oferta dintre toate pe care le-am gasit era una care vorbea de un bonus de angajare de 500 de euro.

  Pana si bonusurile de angajare de la Heylux sunt cele mai mari

  bani heylux
  bani heylux

  Phahahaha :))). Pai la Heylux cel mai mare bonus de angajare e de 13000 de lei cash, nu e nici pe aproape :))))) Deci pana si la bonusurile de angajare Heylux este cel mai bun, e clar. Si am cautat, crede-ma c-am cautat ca nebuna un alt studio unde castigurile sunt oferite in fiecare zi si n-am gasit.

  Numai la Heylux sistemul de plata e facut in asa fel incat modelele sa beneficieze de castigurile lor dupa fiecare tura de munca. De altfel, am sansa sa castig pana la 2000 de lei intr-o zi, iti imaginezi? Pot pleca cu 2000 de lei de la Heylux, in fiecare zi. Mai stii un alt studio de videochat unde se intampla acelasi lucru?

  Castiguri sunt, nu spun ca nu sunt. Peste tot se castiga. Dar diferenta este ca nu se castiga ca la Heylux Iasi, deci ce mai conteaza? Chiar m-a innebunit de cap navigarea aceasta pe internet, dar m-a si amuzat. Sa vad de cate lucruri beneficiez eu la Heylux si cat de putine lucruri ofera celelalte studiouri, nici nu se compara…

  Heylux va ramane mereu cel mai bun studio, stiu asta 😀

  bani heylux
  bani heylux

  La Heylux pana si transportul este gratis si garantat in fiecare zi, sedintele de make-up la fel, iar sedinte foto si video sunt in permanenta. La alte studiouri tre’ sa te rogi de ei sa-ti faca o sedinta foto si sa te machieze si ei o data, de doua ori. Ce vorbesti, nici nu se compara joburile si studiourile, cu siguranta Heylux este si va ramane cel mai bun multa vreme!

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img