More
  AcasăJob-ul meuÎmi iubesc jobu-ul de la Lucky Studio

  Îmi iubesc jobu-ul de la Lucky Studio

  Nu te poţi decide dacă să spui celor din jur despre cât de fantastică este o zi de muncă alături de Lucky Studio încât să spui că este ceva ce iubeşti, ceva ce îţi doreşti, ceva ce îţi aduce sacrificii şi implicit vrei să îţi aminteşti de această perioadă în care ai avut cele mai multe vise împlinite.

  Uneori sunt mai multe semne vizibile că îţi place un loc de muncă, aşa cum îmi place şi mie, încât nu există un loc e muncă care să te completeze din toate punctele de vedere, asta dacă nu încerci să lucrezi şi pentru Lucky Studio. Chiar dacă ai un loc de muncă în domeniul în care ai terminat un curs de pregătire profesională sau poate că ai terminat cursurile unei facultăţi şi vrei să mergi pe acelaşi domeniu, nu este bine să fii limitată.

  Lucrez pentru Lucky Studio pentru că….

  • lucrez cu managera şi nu pentru ea. Aici sunt o persoană norocoasă, pentru că nu am pe cineva care să mă trateze cu superioritate, ci mă respectă, mă valorează pentru ceea ce sunt şi implicit mă face să mă simt că un partener în afacerea pe care o conduce.
  • sunt uneori tristă când nu sunt la muncă. După un timp am învăţat să prind drag şi chiar să îmi lipsească fetele de aici, iar întreg studioul Lucky mi se pare o a două casă pentru mine, casă la care nu aş renunţa.
  • mă bucur de timpul meu petrecut la muncă. Sunt de acord că este un semn care spune că îmi iubesc meseria. Implicit îmi place ceea ce fac, cum comunic cu prietenii mei şi ce fel de senzaţii mă împlinesc. Este vorba de ceea ce reuşesc să modific în fiecare zi încât viaţa să nu fie despre a mă găsi pe mine, ci să fie despre a mă crea pe mine.
  • sunt norocoasă că am găsit un aşa job. Lucky Studio mă face să fiu încântată de bonusuri, de timpul liber, de programul flexibil de muncă, de colege, de relaţiile pe care mi le fac cu prietenii mei virtuali şi implicit de alte avantaje pe care le am, precum machiaj zilnic, transport sau cursuri de limba engleză.
  • mi-am făcut o mulţime de prietene la muncă. A-ţi găsi prieteni în ziua de azi este un lucru rar, mai ales pe acei prieteni care încearcă să se dea bine pe lângă conducere pentru a fi privilegiaţi. Aici nici nu se pune problema de aşa ceva. Fiecare este apreciat pentru ceea ce este, fiecare se respectă şi se gândeşte cum să îl mulţumească pe cel de lângă sine. Mă bucur că celelalte modele îmi dau sfaturi şi mă ajută cu problemele vieţii reale.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img