More
  AcasăJob-ul meuSemne că îmi iubesc locul de muncă Lucky Studio

  Semne că îmi iubesc locul de muncă Lucky Studio

  A avea un loc de muncă este ceva ce îţi asigură dezvoltarea personală şi profesională mai ales atunci când lucrezi într-un domeniu în care ai şi satisfacţii, domeniu care îţi aduce încântare şi te face să realizezi că viaţa este ca un brad plin cu globuleţe luminoase care să îţi încânte fiecare aspect al propriei vieţi.

  Iubesc zilele de luni
  Nu sunt niciodată supărată că luni trebuie să merg la muncă mai ales că ştiu că nu am un termen limită de a îndeplini sarcini ale jobului. Probabil că niciodată nu am reuşit să îi înţeleg pe cei care mereu se plâng că au o zi proastă începând de luni. Pentru mine o zi de luni este relaxantă, este plăcută şi utilă în acelaşi timp. Mă bucur de ceea ce fac şi implicit mă bucur de timpul pe care îl petrec cu fiecare prieten online.

  Am recomandat locul de muncă
  Pentru că am un loc de muncă de milioane m-am gândit să îl recomand şi altor prietene de ale mele şi implicit le-am spus despre multitudinea de beneficii pe care o oferă Lucky Studio. Sunt ferm convinsă că multe dintre prietenele mele au fost fascinate de faptul că aici, la Lucky Studio avem personal care se ocupă de machiajul nostru în fiecare zi, care se ocupă de vestimentaţia noastră şi implicit de aspectul fizic pe care îl prezentăm.

  Şi Lucky Studio nu este doar atât. Lucky Studio este locul în care te simţi în siguranţă, este locul în care îţi este respectată intimitatea şi implicit propriul timp de lucru. Pentru că un loc de muncă nu trebuie să fie condus de stres, nici aici nu este cazul. Studioul Lucky îţi da posibilitatea să lucrezi în ture, să ai banii pe care i-ai visat şi de cele mai multe ori să te bucuri de alegerile pe care le faci cu privire la timpul de lucru, la program sau la bonusurile câştigate. Unele bonusuri vin din partea prietenilor online, altele vin din programul de lucru şi altele pot veni din prelungirea contractului de muncă.

  Nu ţin cont de noţiunea timpului

  A ţine cont de timp este un principiu care iese din discuţie, pentru că atunci când sunt în videochat cu un partener de discuţie mă pierd în şirul subiectelor şi devin mai pasionată ca niciodată să aflu cât mai multe detalii despre viaţa acestuia, despre modul în care îşi fructifică propriul său timp sau despre hobby-urile pe care le practică. Mai mult de atât, uneori sunt încântată să mă întorc ziua următoare la muncă şi să încep o altă zi mai plăcută, cu surprize şi cu cele mai multe momente relaxante, ceea ce mă face să mă gândesc că de când sunt aici nu am simţit stresul şi nu îmi amintesc să mă fi gândit la ceva care ar putea să mă neliniştească şi să am incomodeze.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img