More
  AcasăBeneficii Lucky StudioTimp liber, bani zilnic şi libertate deplină? La Lucky Studio afli cum...

  Timp liber, bani zilnic şi libertate deplină? La Lucky Studio afli cum poţi avea toate astea!

          Mereu am preferat joburile cu program lejer de muncă, dar care să îmi ofere şi suportul financiar necesar pentru a duce o viaţă confortabilă. Îmi doream un job asemănător stilului american, la care să muncesc în linişte şi să nu fiu mereu stresată. În România, până să descopăr Lucky Studio, nu am reuşit să găsesc prea multe joburi de acest tip.

  După ce am aflat că se fac angajări în videochat la acest studio de videochat din Iaşi, mi-am spus să încerc. Mereu am încercat lucruri noi şi nu mi-a fost frică de nimic. Chiar dacă e vorba despre videochat, e doar un job.

  La urma urmei, ce să fi păţit? Să fim serioşi, suntem într-o lume în care evoluţia a depăşit orice aşteptare şi eu eram sigură că voi fi plăcut surprinsă de experienţa la Lucky Studio.

  Şi uite că aşa a fost. Dintre toate joburile mele, Lucky Studio s-a dovedit a fi şi cel mai distractiv, dar şi cel mai benefic. Când am semnat contractul legal de angajare în videochat, mi s-au prezentat toate beneficiile:

  Un program de muncă super-flexibil

            Fiindcă am mers mereu pe premiza că îmi doresc un job lejer, asta mi s-a părut cel mai important la fiecare loc de muncă în Iaşi la care am fost. Preferam să am timp liber şi să mă distrez, decât să am câteva zeci de lei dar să-mi treacă viaţa.

  La urma urmei, nu m-am născut pentru a munci să plătesc cheltuielile. Hai să fim serioşi, cine nu şi-ar dori un job ca la Lucky Studio? Mi-am făcut propriul program de muncă aici. Din 3 ture de muncă, am avut câte 2 variante de a alege la fiecare. Aşadar, mi-am făcut programul pe care l-am dorit.

  Câştig în fiecare zi câţi bani îmi doresc

            După ce am văzut că am parte de programul de muncă pe care l-am căutat atâta timp, am observat că acesta este completat şi de suportul financiar dorit. La Lucky Studio am constatat că pot câştiga zilnic între 300 şi 800 de lei.

  La sfârşitul fiecărei ture de muncă, aceştia îmi ofereau banii câştigaţi şi nu numai asta. În fiecare săptămână, pentru a-mi mulţumi pentru performanţe, Lucky Studio mi-a mai pus la dispoziţie şi bonusuri săptămânale între 300 şi 3.000 de lei.

  Chiar în primele luni la Lucky Studio am câştigat zilnic undeva între 250 şi 370 de lei, cu bonusuri săptămânale de peste 500 de lei. N-am ce spune, acest job la Lucky Studio  chiar mă completează.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img