More
  AcasăLucky StudioLucky Studio este singurul studio de videochat care îmi oferă toți banii...

  Lucky Studio este singurul studio de videochat care îmi oferă toți banii câştigaţi la zi

  De multe ori m-am lovit de angajatori incorecţi, care spuneau un lucru şi făceau altul. Am avut mai multe joburi în Iaşi, dar am plecat fiind nemulţumită de bani. Iar înainte să mă angajez la Lucky Studio, am mai lucrat într-un alt studio de videochat.

  Iniţial, când am început să lucrez prima dată în videochat, am rămas cu o părere foarte proastă. Asta pentru că nu îmi ofereau toţi banii câştigaţi de mine. Pe lângă faptul că-mi ofereau doar 30% din câştiguri, nici măcar banii aceia nu-i primeam toţi. Plus de asta, băgau mereu scuze că întârzie plata şi aşa mai departe.

  Dacă nu ar fi fost Lucky Studio, şi acum aş fi avut o părere foarte proastă despre videochat. Noroc că mi-am mai dat o şansă şi am plecat de la acel studio în favoarea celor de la Lucky Studio şi mă bucur pentru decizia luată.

  Primesc pe loc toţi banii pe care îi câștig într-o zi de lucru

  lucky studio

  Lucrând în mai multe locuri din Iaşi, am auzit destule lucruri. Când m-am angajat la Lucky Studio, am început să beneficiez de sistemul de plată la zi.

  Însă, înainte să vin aici, auzisem de nişte studiouri de videochat care încercau să imite Lucky Studio şi să ofere şi ei banii la zi. În acest gen a încercat să fie şi studioul la care am fost, care ori nu-mi dădea toţi banii ori mi-i dădea târziu.

  Plăcerea mea de la Lucky Studio a fost să văd cum îmi primesc toţi banii. Având deja puţină experienţă în videochat, am avut succes din prima la Lucky Studio. Am câştigat chiar din primele zile undeva la 360 de lei.

  Şi cu acest câştig am tot continuat 2-3 luni, banii primindu-i la sfârşitul fiecărei ture, pe absolut toţi. Dacă erau 361 de lei, primeam şi acel leu.

  După câteva luni, am început să câştig și mai mult

  Lucky Studio

  Aşa cum ziceam, după 2-3 luni am început să depăşesc suma de 360 de lei zilnic. Asta datorită bonusurilor sapatamanale pe care Lucky Studio le oferă. Fiindcă premiază fiecare model la sfârşit de săptămână cu sume între 300 şi 3.000 de lei, am fost motivată să câştig 08mai mult.

  De ce? Pentru că dacă obţineam cât mai mult într-o săptămână, bonusul de performanţă oferit de Lucky Studio era tot mai mare. După doar 5 luni, am reuşit să ajung la bonusul de 1.000 de lei, asta însemnând că încasam cel puţin 3.000 de lei într-o singură săptămână.

  Pentru mine, corectitudinea plăţii şi câştigurile atât de mari m-au convins că nu îmi mai trebuie altceva, decât Lucky Studio Iaşi.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img