More
  AcasăLucky StudioLa Lucky Studio castig mai multi bani decat mi-am inchipuit vreodata

  La Lucky Studio castig mai multi bani decat mi-am inchipuit vreodata

  In momentul in care am terminat liceul si am ajuns in primul an de facultate, nu puteam spune ca am avut realizari prea mari in viata. La cei 19 ani ai mei, nu facusem nimic special, si desi stiam ca am toata viata inainte, voiam sa am realizari. Fara Lucky Studio Iasi, nici astazi n-as fi stiut cum e sa ai teluri in viata si scopuri de indeplinit.

  Vedeam cu alte fete de varsta mea aveau masini, unele chiar case, mostenire de la parinti. Voiam si eu ce aveau ele, dar nu in felul in care aveau acele lucruri. Eu voiam sa ma mandresc ca am obtinut lucruri din munca mea, nu din a parintilor. Asa ca m-am angajat la Lucky Studio, unde am inceput sa simt ca ma indrept pe drumul potrivit.

  Am inceput sa castig foarte bine din primele zile la Lucky Studio

  Cand am inceput sa castig in primele zile cate 190-230 de lei din videochat, stiam ca Lucky Studio este locul potrivit unde ma pot realiza. Asa ca am tot continuat asa, pana am ajuns sa am intre 300 si 800 de lei zilnic.

  Iar banii tot veneau si veneau, asa ca eu puteam sa fac lucruri pe care nu le mai facusem niciodata. Am reusit sa-mi cumpar chiar si o masina in primele 2 luni de angajare la Lucky Studio.

  Bine, nu una noua. Un prieten de al meu vindea o masina foarte frumoasa, cumparata de abia 2 ani. Voia una noua, asa ca o vindea pe cea veche. Dar mie imi placea foarte mult. Era rosie si decapotabila, exact cum imi placea mie.

  In 6 luni mi-am cumparat si masina datorita jobului de la studio

  volkswagen_golf_2015_experience_sage_10

  Si uite asa, in 6 luni la Lucky Studio, am facut rost de acea masina. Cum? Din bonusul de angajare de la Lucky Studio si din restul banilor castigati de mine. Cand am inceput colaborarea in videochat cu Lucky Studio, am semnat un contract de 3 ani.

  In urma acestuia, am primit 10.000 de lei in mana, si transport, make-up, sedinte foto si cursuri gratis. Cu cei peste 300 de lei castigati zilnic si bonusurile saptamanale (care sunt si ele foarte mari-pana la 3.000 de lei), am reusit sa am suficienti bani pentru masina.

  Bineinteles, inainte sa cumpar masina, nu aveam permis. Dar cu banii de la Lucky Studio am dat imediat de permis si l-am luat cu o saptamana inainte de a-mi cumpara masina. Iar pe langa asta, am putut sa merg la diferite cursuri si mi-am atins foarte multe scopuri.

  Pana sa ma angajez la Lucky Studio si sa am bani, nu aveam multe scopuri, pentru ca nici bani nu aveam pentru a le duce la bun capat. Dar cand am inceput sa am atatia bani in acest studio de videochat din Iasi, totul s-a schimbat, iar eu ma bucur enorm de mult.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img