More
  AcasăPreziosaPreziosa e printre cele mai luxoase si discrete studiouri de videochat din...

  Preziosa e printre cele mai luxoase si discrete studiouri de videochat din tara!

  Daca ai fost vreodata angajata ca model de videochat in vreun studio si ti s-a parut misto, atunci asteapta sa vezi cum este la Preziosa. Tot rafinamentul si bunul gust parca s-a adunat in camerele de logare de la Preziosa Iasi, serios acum. N-am crezut ca voi vedea vreodata un studio atat de misto la aspect, dar si discret in acelasi timp.

  Ca mai sunt studiouri prin Bucuresti care arata bine, dar toata lumea stie cine ce misca acolo si nu-s discrete deloc. Iar fetele care vor sa fie modele de videochat au nevoie de discretie, iti zic eu. Sau asa suntem eu si fetele angajate la Preziosa, cel putin. Vrem discretie si ne bucuram de ea 100%.

  Cred ca Preziosa arata cel mai bine dintre toate studiourile

  E minunat, avand in vedere ca pot fi model intr-un asemenea loc frumos, unde castigurile imi sunt clar ridicate numai datorita decorului splendid. Imi imaginez ca daca as fi fost model in alt studio mai putin aratos, poate nu erau castigurile la fel.

  Dar poate e doar opinia mea, cine stie. Insa n-am mai auzit despre studiouri in care sa se castige intre 400 si 2000 de lei zilnic,  cu plata dupa fiecare tura de munca in videochat. Deja 3 motive pentru care orice ieseanca ar iubi locul de munca de la Preziosa: castigurile mari, plata la zi si discretia! Oh, da, si decorul de milioane! Deci, 4 motive dintr-un foc.

  Daca mai stau putin, sigur ajung si la al 100-lea motiv pentru care orice romanca ar iubi sa fie model de videochat la Preziosa Iasi, dar n-o sa ma straduiesc prea tare sa fac asta, pentru ca fetele oricum stiu ce e mai bine pentru ele, nu e nevoie sa le spun eu.

  Am noroc ca pot castiga si multi bani si am si alte beneficii

  Ca asa cum m-am angajat si eu de una singura la Preziosa, stiind ca o sa am castiguri de milioane in fiecare luna, asa se mai angajeaza si alte zeci de fete. Probabil multe se angajeaza si datorita faptului ca la Preziosa transportul se asigura tuturor modelelor, machiajul la fel si multe alte servicii care ne scutesc de cheltuieli inutile.

  Si mai sunt si bonusurile mari, pe care un model la Preziosa le primeste in fiecare saptamana. Eu m-am incadrat in bonusurile saptamanale chiar din prima luna si-am primit sume destul de frumusele, care mi-au crescut procentul din castiguri. Cu siguranta, Preziosa e cel mai misto loc in care sa lucrez!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img