More
  AcasăHeyluxCu ajutorul jobului de la Heylux nu trebuie sa mai depind de...

  Cu ajutorul jobului de la Heylux nu trebuie sa mai depind de nimeni cu banii

  Unul din cele mai neplacute lucruri de care aveam parte in trecut era sa raman fara bani si sa trebuiasca sa depind de altcineva tot timpul. Ba trebuie sa ma imprumut, ba sa ma rog de unii prieteni sa ma ajute. Si e cel mai nasol lucru posibil sa stai sa depinzi de cineva, sa nu fii pe picioarele tale. Pana sa ma angajez la Heylux, tot asa am fost si nu mi-a placut.

  La un moment dat am zis ca nu am de ce sa suport toate aceste lucruri, cand sunt zeci de variante prin care pot iesi din situatia asta: videochatul la Heylux, de exemplu. M-am angajat ca model de videochat la Heylux fara sa-mi pese de ce ar putea spune lumea.

  Din moment ce la Heylux am castiguri mari, de ce sa nu lucrez aici?

  Oricum, cand eu aveam probleme sau nu ma descurcam, nimanui nu ii pasa. Asa ca de ce m-ar fi interesat de ce crede lumea despre videochat, atata timp cat pe mine ma ajuta sa ma intretin? De fapt, parerea mea despre videochat este una foarte buna, chiar vad acest job mai bun decat orice alt job in Iasi am avut.

  Asa ca nu m-a interesat de absolut nimic atunci cand m-am angajat la Heylux, ci doar de dorinta mea de a castiga bani si de a fi independenta. Plus ca aici la Heylux, orice imi doresc poate deveni realitate, totul se poate concretiza. De aceea e misto sa fac videochat zi de zi aici si sa castig in jur de 350-380 de lei zilnic.

  Pe langa asta, am parte si de bonusuri in fiecare duminica, pe care le primesc din partea celor de la studio. Cu cat castig mai mult intr-o saptamana, cu atat bonusul de performanta de la Heylux este mai mare. Incepe de la 300 de lei si ajunge si la 3.000 de lei, cel mai mare bonus in videochat.

  Depind doar de mine cu ajutorul jobului in videochat la Heylux

  Cu aceste castiguri, eu reusesc sa am venituri de peste 5.800 de lei lunar la Heylux si acum chiar ca nu mai am probleme de niciun fel. Nu mai exista luna in care sa raman fara bani, nici macar o singura zi nu raman fara. Mereu am bani si asta o datorez jobului meu de model de videochat de la Heylux.

  Cel mai frumos sentiment din lume este sa stiu ca am destui bani incat sa duc o viata frumoasa si nu trebuie sa mai stau sa mai depind de altii, pentru ca am tot ce-mi trebuie la Heylux Iasi.

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img