More
  AcasăPreziosaCele 3 motive pentru care si tu ai vrea sa lucrezi in...

  Cele 3 motive pentru care si tu ai vrea sa lucrezi in videochat la Preziosa

  In mod normal nu sunt atat de incantata cand vine vorba de joburi, pentru ca mai toate locurile de munca pe care le-am avut in Iasi au fost la fel, nimic special. Si sincer n-as fi crezut ca va fi vreun job in Iasi care sa-mi starneasca total interesul, dar m-am inselat atunci cand a aparut Preziosa in viata mea.

  Eu n-aveam sperante ca un job sa ma incante, cu atat mai mult un studio de videochat din Iasi. Dar uite ca s-a intamplat, iar acum constat ca nu este orice studio de videochat, ci Preziosa, care este cel mai serios studio de videochat din Iasi. Prin asta cred ca spun multe, dar in mare parte sunt 3 motive pe care le iubesc la Preziosa si pentru care sunt sigura ca te-ai angaja si tu aici in videochat.

  Primul lucru pe care l-ai iubi la Preziosa sunt banii castigati aici

  Bineinteles, dupa cum era normal, primul lucru pentru care se angajeaza cu totii intr-un anume loc sunt banii. Nu a fost diferit nici in cazul lui Preziosa, pentru ca eu m-am decis sa fac videochat aici deoarece se castiga bani multi. Singura diferenta dintre Preziosa si alte locuri de munca este ca aici castig zilnic intre 300 si 800 de lei, iar in alta parte poate as fi castigat atat intr-o luna intreaga.

  Deci faptul ca eu castig bani zilnic la Preziosa, si nu orice suma, ci valori mari de bani, ma face sa iubesc acest job. Sunt sigura ca si tu ai iubi sa ai cate 300 de lei macar in fiecare zi. Poti face multe cu acesti bani, crede-ma.

  Conditiile de munca de la Preziosa sunt pe placul oricarei fete

  Dupa ce te asiguri ca banii sunt asa cum trebuie, la ce te gandesti a doua oara? Bineinteles ca la programul de munca, la conditiile din acel loc si asa mai departe. Ei bine, da-mi voie sa spun ca nu exista conditii de munca mai ideale precum cele de la Preziosa, iar programul de munca ti-l faci tu.

  Eu mi-am creat in program de munca in functie de prioritatile mele. Lucrez in cele zile vreau la Preziosa, pe ce tura doresc, inconjurata de conditii de munca spectaculoase, care ma ajuta sa castig zilnic peste 300 de lei la Preziosa.

  Iubesc sa primesc bonusuri saptamanale la studio, de pana la 3.000 lei

  Desigur, cu totii iubim premiile si cadourile, nu? Sunt convinsa ca si tu, mai ales daca esti femeie. Eu am iubit Preziosa de la inceput din prisma acestui fapt, pentru ca mi-au pus la dispozitie bonusuri saptamanale de senzatie, de pana la suma de 3.000 de lei, bani pe care ii primes casa, pur si simplu, ca o rasplata a performantelor mele. Ce-as putea cere mai mult de la Preziosa Iasi?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img