More
  AcasăLucky StudioUn job la Lucky nu te afecteaza cu nimic. Din contra, iti...

  Un job la Lucky nu te afecteaza cu nimic. Din contra, iti aduce doar bine!

  Ma intreb, oare, ce te costa sa incerci lucruri noi in viata, ce ai de pierdut? Deoarece vad peste tot oameni derutati, care vor sa faca un lucru anume, dar apoi nu mai vor. Se tem sa ia decizii, sa aleaga. Si de ce sa ne temem sa facem ce ne place? In final, o viata avem, ce putem pati daca facem o alegere?

  De ce te sperie atat de tare ideea de nou? Eu m-am angajat la Lucky Studio ca model in videochat si uite-ma, vie si nevatamata, vorbind cu tine! Nu s-a intamplat nimic rau, am ales si in functie de ce am ales, asta am primit. Nu a fost nevoie de temeri, nici de altceva.

  Daca ai vedea avantajele ascunse sub nasul tau, viata ti s-ar schimba

  Ci de o decizie ferma, care mi-a adus cel mai misto job din Iasi. Uneori, lucrurile care ne dau impresia ca ne sperie cel mai mult sunt lucrurile care poate ne pot aduce cele mai mari bucurii in viata. Tu vrei sa fii model de videochat, dar te temi de nou, de a incerca ceva nou, gandindu-te ca dai gres.

  Dar daca ti-as spune ca n-ai cu ce sa dai gres daca alegi Lucky Studio Iasi? chiar nu ai, daca incerci si nu-ti place, pleci. Aia e. Dar macar ai incercat, ai vazut cum e. Cum e viata asta, daca nu faci de toate in ea, daca stai blocata pe o anumita linie dreapta?

  Gen… sunt vanzatoare si asta stiu sa fac, la altceva nu ma pricep, asa ca imi caut doar joburi de vanzatoare. Pe bune? Pai si daca descoperi ca esti buna si la altceva, de ce sa te limitezi? Ti-am zis, gandeste-te ca daca ti-ai deschide orizonturile, ai putea sa descoperi lucruri de neimaginat, care o sa-ti placa!

  Lucky Studio poate sa-mi aduca doar bine, niciodata invers!

  Dar daca n-ai curajul sa incerci, niciodata n-o sa stii. Eu m-am angajat la Lucky Studio si de atunci au urmat zile in care am castigat aproximativ cate 130-140 de dolari zilnic, duminici in care am primit de fiecare data un bonus in cash pentru castigurile avute, zile in care am fost chiar si premiata pentru cel mai mare castig de pe tura.

  Zile de bucurie, de liniste, zile in care mi-am ales singura programul de lucru, in care am primit si cazare si transport gratuit, numai de bine am avut parte. Dar puteam foarte bine sa vin si sa plec.

  Ori asa, ori invers, jobul de la Lucky Studio nu m-a afectat cu nimic. Si nici pe tine nu te va afecta, believe me.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img