More
  AcasăHeyluxCu jobul in videochat la Heylux, imi pot lua o casa...

  Cu jobul in videochat la Heylux, imi pot lua o casa fara sa implic banca si fara sa am datorii!

   

  Dorintele oamenilor sunt foarte ciudate, daca stau sa ma gandesc bine. Cam toti oamenii pe care ii stiu muncesc sa-si ia casa si masina. Fug toata viata sa faca bani pentru case si masini… Mna, nu stiu, e foarte ciudat, dar daca acestea sunt vremurile, sa ne dam dupa lume, nu? Am ajuns si eu in punctul in care sa am nevoie de casa.

  Nevoi sunt multe, oricum. Dar nu asta e problema. Problema e cum o sa am eu bani de casa, cum fac rost de ei, cum ii castig? Ca am zis si mai sus, dorinte avem cu totii, dar de implinit…mai greu. Am auzit ca sunt unele tari in care oamenii nici macar nu isi cumpara casa, ci stau in chirie.

  Daca n-as fi lucrat la Heylux, mi-ar fi fost greu de una singura

  Cica in caz ca isi gasesc un job mai bun si trebuie sa se mute, sa nu stea mereu sa isi cumpere alte case. Mi se pare oarecum ok, dar parca nici in chirie nu poti sta toata viata, nu? Mai ales daca ai familie, copii… nu prea merge. La noi in tara nici nu e usor sa stai in chirie. Nu e usor pentru mine, ca sunt singura, daramite pentru o familie.

  E greu, ce naiba. Si aici intervine intrebarea: cum fac eu sa-mi iau casa in Romania, fara sa ma lovesc de un milion de probleme? Raspunsul pe care l-am gasit pe parcursul anilor n-a fost altul decat Heylux. Intr-un fel e trist ca doar studiourile de videochat mai sustin financiar femeile din Romania, dar pe de alta parte ma bucur.

  Ma bucur ca mai am sansa sa evoluez si altfel, nu sa stau sa vegetez cu 1200 de lei la nu stiu ce job. Decat sa stau sa am banii aceia, sa fac rate la banca si sa-mi fac datorii peste tot, mai bine lucrez ca model de videochat la Heylux si ce sa vezi, in 2, maxim 3 ani imi iau casa visurilor mele fara sa apelez la banca.

  In cateva luni de videochat la Heylux, castig o multime de bani

  You don’t believe me? Imagineaza-ti ca in doar 6 luni eu pot strange cel putin 6000-7000 de euro din videochat la Heylux Iasi. Zic cel putin, pentru ca pun raul inainte, adica daca ar fi sa castig doar vreo 1000 si ceva de euro lunar. Dar asta nu intra in discutie, pentru ca am vremuri cand castig 2000 de euro in doar 2 saptamani.

  As putea ca in 6 luni sa am stranse sume colosale, daca ar fi sa castig lunar cam 3000 de euro, sa spunem. Pun 1500 sau 2000 deoparte. Sau chiar mai mult, cine stie. Si uite asa, cu rabdare si fara complicatii ma trezesc cu propria mea casa. Si nu imi trebuiesc ani de zile si nici plecatul din tara, ci doar un job la Heylux Iasi.

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img