More
  AcasăLucky StudioNaturaleţea înseamnă bani

  Naturaleţea înseamnă bani

  Provocarea cu care se confruntă orice femeie în ziua de astăzi este cea care ţine de îndeplinirea mai multor sarcini personale, încât să se bucure de un loc de muncă stabil, de siguranţă, de stabilitate financiară şi implicit de îndeplinirea nevoilor proprii.

  Îmi aduc aminte că în primul an de facultatea aveam o prietenă care locuia în cămin. Stand într-o zi la cafea şi încercând să găsim noi oportunităţi pentru a lucra în timpul studiilor fără a-mi afecta educaţia, am auzit o conversaţie care mi s-a părut cât de cât suspectă. O altă colegă de a prietenei mele lucra cum s-ar zice, de acasă, pentru un studio de videochat, denumit Lucky Studio.
  Nu avea nici o jenă în a se expune publicului şi a comunica ceea ce îşi dorea cu adevărat şi implicit nu se ferea de comentariile lumii. Considera că este mai bine să fie ca ea, decât ca alţii, pentru că în fond munca ei era cinstită. Ce făcea în timpul de acasă chiar nu interesa pe nimeni, inclusiv pe mine.

  Am pus-o pe Lidia, căci aşa o cheamă pe prietena mea să o întrebe de ce a ales să lucreze pentru Lucky Studio. Ştiţi ce i-a răspuns? Că provocarea unui astfel loc de muncă o menţine vie şi în plus de aceasta câştigă bani. Nu este nevoie să dea explicaţii nimănui cu ceea ce face ea în restul timpului când nu este la facultate şi pe bune că are dreptate.

  Lucky Studio a însemnat şansa ei de a se afirma, de a-şi finaliza studiile şi implicit de a fi în pas cu modă. Aici a spus ea, că a găsit siguranţă, a găsit încredere, a găsit confort. Nu a obligat-o nimeni să lucreze de la studio, deşi avea şi această opţiune şi în nici un caz nu şi-a dorit să se limiteze doar la acel loc.

  Banii câştigaţi de ea au contat enorm când a finalizat studiile pentru că experienţa dobândită, calităţile bine dezvoltate, precum şi abilităţile de lucru cu calculatorul şi mediul online au reuşit să o transforme şi să îşi dorească să progreseze pe zi ce trece. Acum câştigă undeva la 350-400 lei pe zi şi asta după un program de 6 ore. Cu siguranţă Lucky Studio i-a oferit o mare şansă. Ea se simte mândră de ea şi implicit de deciziile pe care le-a făcut în timp pentru că la urma urmei ceea ce a făcut ea a fost să îşi găsească un loc de muncă care să o împlinească şi care să îi aducă satisfacţii.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img