More
  AcasăHeyluxCe venituri am la Heylux DOAR din bonusurile primite?

  Ce venituri am la Heylux DOAR din bonusurile primite?

  La un calcul rapid am constatat ca doar din bonusurile primite la Heylux am un venit lunar poate chiar mai mare decat castigurile unor modele din alte studiouri. Ca eu mai citesc forumuri si articole pe net, si-am vazut ca multe modele se plang ca nu castiga bani sau ca ar castiga foarte putin si nu stiu ce sa faca…

  Ghinionul lor ca nu lucreaza la Heylux, in acest caz. Eu am calculat si am vazut ca din bonusurile saptamanale de la Heylux am 4000 de lei lunar, plus ca mai primesc si premii zilnice, pentru locul I, II sau III pentru cel mai mare castig de pe tura mea, care poate fi pana la 2700 de lei.

  In total, cu aproximatie, as avea undeva la 4000-5500 de lei lunar la Heylux numai din bonusuri. Stiuuu ca acum o sa spui ca nu e posibil. Si normal ca tu crezi asta, deoarece la un studio obisnuit chiar nu e posibil asa ceva (fara sa fiu rautacioasa), dar la Heylux e.

  Cel mai mare bonus saptamanal de la Heylux e 7200 de lei

  Cel putin eu nu am mai auzit de alte studiouri care sa aiba un sistem de bonusare atat de complet ca la Heylux Iasi, sincer. Si chiar de-ar fi studiouri care sa ofere bonusuri, ar putea ei sa ofere pana la 7200 de lei saptamanal asa cum ofera Heylux Iasi?

  Nu prea cred. E o suma imensa… aproape 2000 de dolari saptamanal? Din bonusuri? Unde ai mai intalnit asa ceva, asta e o minune, e ceva de vis. Si crede-ma ca am parte de asta din plin la Heylux. N-oi avea eu inca bonusul de 7200 de lei, dar ma multumesc si cu cel de 1000 de lei momentan, ca nu e ca si cum mai este cineva care ti-ar da gratis saptamanal suma asta.

  Si oricum, 1000 de lei saptamanal gratis… e cat un salariu lunar in alta parte. Daca numai bonusurile mele de la Heylux sunt atat de mari, da-ti seama ca veniturile sunt si ele mari. Am ceva experienta la Heylux, nu neg. Ca n-am castigat banii astia din prima.

  Dar chiar si asa, orice model are sansa sa aiba bonusurile astea la Heylux, plus veniturile zilnice de pana la 2000 de lei. Acum depinde si de ambitia fiecareia, ca daca vii si  n-ai chef de munca, normal ca n-ajungi sa ai bonusuri atat de mari ca ale mele. Dar eu sunt dedicata, de aia.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img