More
  AcasăPreziosaLa Preziosa poti castiga si bani multi, dar te poti si dezvolta!

  La Preziosa poti castiga si bani multi, dar te poti si dezvolta!

   

  Doar pentru ca studiourile de videochat au devenit tipice si mai toate au cate ceva in comun, nu inseamna ca si Preziosa Iasi e automat la fel. Cred ca in acest studio am fost martora celor mai multe schimbari si realizari ale modelelor, printre care si eu.

  N-a fost luna in care Preziosa sa nu fi aparut cu ceva nou, sa ma tina mereu interesata de acest job in videochat, sa fiu ca “in priza”. Sa nu ma apuce plictiseala, adica. Pentru ca daca un job nu-ti mentine interesul, e naspa, nu mai simti ca ai vreun folos in viata.

  Dar la Preziosa nici n-am avut timp sa ma plictisesc, am fost mereu foarte activa din acest punct de vedere. De exemplu, in timp ce poate studiourile de videochat nici nu s-au gandit la asta, Preziosa deja a implementat-o: primirea unui premiu in bani pentru locul I, II si III a castigurilor de pe turele de videochat.

  Preziosa ofera lucruri modelelor la care altii nici nu s-au gandit inca

  Sunt 3 ture la Preziosa, daca in fiecare tura exista un model cu cel mai mare castig, acela va primi 2700 de lei premiu, dar si locul II va primi si locul III. Probabil nimeni nu s-a gandit la asta iar Preziosa deja a pus totul in practica. Sau nimeni nu s-a gandit sa ofere modelelor soferite si masini care sa le ajute cu transportul acasa si la studio.

  Sunt multe lucruri despre care putem vorbi din aceste puncte de vedere, si stiu ca Preziosa ar iesi mereu in avantaj din orice unghi as privi. Asa ca mai bine trec la lucrul care ma intereseaza pe mine cel mai mult: dezvoltarea personala in timp ce castig multi bani.

  Daca ai impresia ca modelele de videochat de la Preziosa sunt fete prostute, te inseli. Ca am mai auzit vorbe ca fetele care fac asta n-au minte. Ei, nu zau? Si daca n-au minte, cum reusesc din vorbe sa aiba cel putin 2000 de dolari castiguri lunare?

  Invat, ma dezvolt cu ajutorul acestui job si am si portofelul plin

  Tu poti face asta atat de usor cum o fac modelele de la Preziosa Iasi? nu stiu ce sa zic… Deci fetele de aici sunt toate istete! Si nu numai ca suntem istete, dar devenim si mai si, pentru ca la Preziosa avem sansa sa castigam bani in timp ce ne dezvoltam.

  Este un club de dezvoltare la Preziosa unde citim carti, povestim despre ele, despre povestile de viata, despre filme, documentare vazute. N-avem timp sa ne plictisim, castigam bani si evoluam.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img