More
  AcasăPreziosaCel mai sigur job in videochat din Iasi il am la Preziosa

  Cel mai sigur job in videochat din Iasi il am la Preziosa

  Siguranta si stabilitatea nu mai sunt lucruri 100% garantate in ziua de azi, mai toata lumea este pe cont propriu asa cum poate mai bine. Uitasem de mult cum e sa ai un job stabil, un job sigur din toate punctele de vedere pana cand m-am angajat la Preziosa. Din ziua aceea, totul a luat o alta intorsatura.

  Desi n-aveam deloc incredere in joburile de astazi, am incercat si cu jobul de la Preziosa, pentru ca n-aveam cine stie ce alternative. Ori merita sa incerc sa vad cat se castiga din videochat la Preziosa, ori as fi lucrat cu 1000 de lei ca pana acum in alta parte.

  Aveam de ales intre Preziosa (unde am 6850 lei) si 1000 de lei lunar

  Aveam de ales dintre aceste doua variante, si din moment ce de ceva vreme sunt sigura, varianta cu 1000 de lei lunar nu mai este una buna. Cand erau doua persoane in casa, desi cheltuielile se plateau tot greu, se plateau pana la urma.

  Dar eu, de una singura… in niciun caz n-as fi reusit cu 1000 de lei, imi trebuia o solutie urgenta. Altfel, n-as mai fi ramas cu nimic. Ce inseamna sa te muti in chirie… am facut si eu greseli la viata mea, ce sa fac. Dar ce era de facut, sa ma mut la ai mei de acum ca am gresit?

  Iti dai seama ca nu se mai putea, odata ce-am inceput sa ma descurc de unde singura, a trebuit sa continui pe drumul acesta. Dar pentru o fata singura ca mine, in Iasiul acesta mare, e cam greu. Stabilitatea e ceva ce se gaseste mai rar, mai akes daca-mi doresc s-o obtin in mod legal.

  Acest job e ca un vis devenit realitate pentru mine

  Bineinteles ca unul din motivele pentru care m-am angajat la Preziosa Iasi a fost tocmai acesta, faptul ca este totul legal aici. Nu mi-ar fi convenit sa castig banii pe care ii castig astazi in mod ilegal. Mai bine stiu ca am 6850 de lei lunar la Preziosa din munca mea, facuta intr-un mediu legal. Asa sunt linistita.

  Suma aceasta mi se parea un vis in trecut. Am si spus ca increderea mea era la pamant. In joburi nu credeam deloc, dar am ajuns sa cred in Preziosa. Mi-a redat increderea fiindca din prima luna de angajare m-am simtit in siguranta aici, am simtit ca voi fi linistita si voi duce viata pe care mi-am dorit-o dintotdeauna.

  Orice ar fi, stiu ca aici o sa castig in permanenta bani si pot lucra atat cat vreau eu, la fel cum si pot pleca atunci cand vreau eu. Mai bine de atat n-as fi gasit.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img