More
  AcasăConfesiuniLibertatea de a alege - libertatea oferită de Lucky Studio

  Libertatea de a alege – libertatea oferită de Lucky Studio

  Fetele ce lucrează la Lucky Studio ştiu foarte bine ce înseamnă să fii liberă să alegi ceea ce vrei. Multe dintre ele vin la studio cu reţineri, au îndoieli despre ceea ce înseamnă să lucrezi aici, şi de asta noi, fetele de la Lucky Studio, vrem să vă arătăm prin acest articol în ce constă libertatea.

  Poate că multe dintre voi aţi încercat să vă angajaţi sau poate chiar aţi lucrat. Aţi văzut pe propria piele ce înseamnă să lucrezi după un program fix, uneori să staţi peste program pentru ca în ziua de salariu să primeşti aceiaşi bani. Vă propunem libertatea de a câştiga oricât sunteţi dispuse – simplu şi uşor, la Lucky Studio.

  Ce înseamnă să fii liberă să alegi? Vă mărturisesc în continuare câteva dintre modelele noastre, angajate de mai mult sau mai puţin timp.

  T.: „Din prima zi din care am ajuns la Lucky Studio şi am susţinut interviul, am avut mai multe opţiuni. De la bun inceput mi s-a spus că programul este flexibil, dar la programul super-flexibil de aici nici nu mă puteam gândi. Poţi să îţi alegi să lucrezi în una din cele 6 ture – două de dimineaţă, două de după-amiază şi două seara. Sunt foarte mulţumită de acest program pentru că mă ajută foarte mult – îmi aleg zilele şi turele în care pot să lucrez şi fac şi facultate în acelaşi timp.”

  N.: „Ce pot să vă spun despre libertatea de a alege … ei bine, programul super-flexibil este desigur un avantaj, ceea ce îmi place mie cel mai mult este că poţi să alegi camera în care să lucrezi. Într-o zi poţi să te simţi ca o prinţesă şi să lucrezi într-o cameră decorată într-un lux clasic, iar la următoarea tură poţi să vrei un stil modern şi un decor mai sobru dar nu mai puţin elegant. Nu mă înţelegeţi greşit – toate camerele arată extraordinar, şi e super că poţi să le mai şi schimbi.”

  V.: „De la bun început am avut mai multe alegeri la Lucky Studio. Aici chiar lucrezi după cum vrei, în camera în care vrei, după programul pe care ţi-l doreşti şi nu te obligă nimeni la nimic, tu îţi alegi profilul adult sau non-adult şi statele din care provin admiratorii online cu care vei discuta. În plus, poţi să renunţi oricând vrei. Pentru mine asta înseamnă libertate şi contează foarte mult.”

  Acestea au fost doar câteva păreri pe care modelele noastre le susţin oricând. Noi, echipa Lucky Studio, vă invităm să veniţi să vă convingeţi, fetelor, ce înseamnă să fii liberă şi să îţi alegi singură calea pe care vrei să o urmezi.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img