More
  AcasăHeyluxAm ales Heylux pentru ca stiu ce e mai bine pentru mine

  Am ales Heylux pentru ca stiu ce e mai bine pentru mine

  Daca nici eu sa nu stiu ce e bine pentru mine, cine naiba ar mai sti?! Cred ca nici ai mei nu stiu ce e mai bine pentru mine atat de bine pe cat ar trebui sa stiu eu. Ca aici e vorba de sentimente, de ce simt eu, nimeni n-ar putea sa simta ce simt eu, asa cum nici eu nu pot face asta in locul altora. Fiecare persoana e diferita, si fiindca-s diferita am ales sa fiu model la Heylux.

  Si n-am ales asta ca nu-mi place sa muncesc si m-am dus pe calea mai usoara, nu neaparat. Ca multi au impresia ca modelele de videochat de la Heylux au venit aici ca le place munca usoara. Este, intr-adevar, munca usoara aici, si chiar daca am fi venit pentru asta, ce?

  Videochatul la Heylux imi ofera oportunitati pe care alte joburi in Iasi nu le au

  Tie iti place sa muncesti din greu, sau mai putin si mai eficient? Asadar, putem fi condamnate ca alegem munca usoara, in orice caz? Sa stii ca nu de asta vin fetele la Heylux, dar iti zic ca idee.

  Nimeni nu ne poate condamna ca am ales sa fim modele de videochat, pentru ca stim cu toate ce vrem de la viata. Eu, cel putin, stiu ca nu vreau sa traiesc mereu de la o zi la alta cu cativa lei in buzunar, sa caut la supermarket cele mai ieftine produse, sa incerc sa am cat mai putine cheltuieli in casa si sa fac shopping o data pe an.

  Asta nu mi se pare viata, mi se pare o prostie. Stiu ca vreau bani, stiu ca vreau o viata relaxanta, plina de beneficii, de facilitati. Sa-mi cumpar cele mai bune si rafinate produse, sa fac shopping saptamanal sau chiar zilnic, sa nu duc grija zilei de maine.

  E mai usor sa ma bucur de viata cu acest job in Iasi

  Si, pentru ca stiu ce vreau si este clar ca vreau acest tip de viata, numai jobul de la Heylux mi-l poate oferi. Ca unde in Romania asta, sau in Iasi mai pot castiga eu cat castig la Heylux, sa fim serioase?

  Aici pot castiga intr-o zi chiar si 1000 de lei, cat castigam la vechiul job. De cele mai multe ori castig cate 500 de lei, dar nu este exclus sa ajung si la 1000 de lei. Asadar, de ce as mai sta in alta parte, cand stiu ca mai bine pentru mine este asta, sa fiu model aici? Daca asta imi place si asta ma ajuta in viata, bravo mie!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img