More
  AcasăHeyluxFetele iubesc sa fie modele de videochat la Heylux pentru ca…

  Fetele iubesc sa fie modele de videochat la Heylux pentru ca…

  In Iasi sunt o multime de studenti, practic poate fi considerat un oras numai al studentilor, dar tocmai pentru ca-s asa multi, parca pare din ce mai greu. Pentru ca studentii au nevoi, au dorinte. Vor sa se distreze, vor sa-si traiasca viata, pe langa faptul ca vor sa studieze. Fiind atat de plin de tineri, normal ca-ti vine mereu sa te distrezi.

  Dar, daca nu ai bani, cum sa faci asta? Nu e greu sa vezi ca fetele sunt mereu pe la cafenele, prin cluburi in Iasi, la distractii, prin mall la shopping, dar tu nu-ti poti permite luxul acesta? Sau tu ai de muncit pentru a plati taxele la facultate sau facturile?

  De ce sa privesc cum altii au bani, cand ii pot avea si eu?

  Stiu, am fost si eu in locul tau. Vedeam copiii de bani gata sau fetele care aveau bani de nu stiu unde cum mereu se distrau si eu ma chinuiam sa-mi platesc cheltuielile cu jobul de la magazin. Mi-era greu, foarte greu, mai ales ca atunci cand primeam salariul, parca mi-era greu sa dau 100-200 de lei pe o bluza noua, cand stiam ca pot plati o factura cu banii aceia.

  Nici macar nu ma gandeam la mine, ma gandeam doar la nevoi, la responsabilitati. Si voiam si eu o viata mai relaxanta, e normal pentru varsta mea, nu? Si fiindca nu am vrut niciodata sa fiu intretinuta si mi-a placut sa muncesc pentru banii mei, am vrut un job care sa fie indeajuns de bun pentru a-mi satisface toate nevoile.

  Si-n situatia mea sigur s-au gasit multe iesence. De asta probabil multe suntem angajate drept modele de videochat la Heylux Iasi, fiindca iubim sa ne traim viata cum ne place, asta inseamna ca iubim si banii. Si cu un salariu de 1000 de lei lunar nu prea ai ce iubi, dar cu veniturile lunare de la Heylux ce depasesc 7000 de lei, parca parca mai vii de acasa.

  Heylux imi ofera sansa sa ajung unde mi-am propus, prin castiguri

  E si normal ca iesencele sa iubeasca studioul Heylux, pentru ca le ofera confortul unei vieti frumoase si relaxante, asta chiar din timpul facultatii. Eu nu mai sunt nevoita sa ma chinui de cand lucrez la Heylux, facturile si cheltuielile mi se par o vrajeala iar taxele la facultate o nimica toata.

  In cateva zile ma descurc cu toate aceste cheltuieli si gandeste-te ca restul castigurilor mele de la Heylux (o suma cam de 6000 de lei, depinde de luna) imi raman mie, si ma pot rasfata cum doresc cu banii acestia. Nu trebuie sa ii mai privesc pe altii cum se bucura de bani, o pot face si eu.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img