More
  AcasăJob-ul meuLucky Studio este garanția libertății mele

  Lucky Studio este garanția libertății mele

  Cu siguranţă aţi întâlnit şi voi oameni care s-au simţit constrânşi de locul de muncă. Unii dintre ei ar renunţa, dacă ar putea. Unele condiţii ale contractului de muncă nu le permit. Nu ştiu dacă să îi compătimesc pe acei oameni. Dacă este vorba despre femei, cu vârsta de peste 18 ani, dar nu mai mult de 35, atunci le-aş invita la o zi de muncă împreună cu Lucky Studio.

  Ce este Lucky Studio?

  Lucky Studio este cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară. Asta înseamnă că este numărul unul în ceea ce privesc elementele de succes. Unul din aceste avantaje este cel al libertăţii de muncă. Pe lângă faptul că îţi faci programul de muncă cum vrei, poţi să şi pleci când vrei.

  Dacă eşti o femeie care este hotărâtă să lupte pentru un trai decent, atunci cu siguranţă ai libertate de alegere. Lucky Studio din Iaşi îţi propune 6 modalităţi de a alege cât să lucrezi. Bineînţeles, cu cel mai mare bonus de angajare.

  1. Un contract pe o lună de zile. Aici poţi câştiga pe lângă banii tăi zilnici, un bonus de 1.720 lei.
  2. Un contract de 3 luni de zile. Şi aici ai şansa de a câştiga mai mult din suma bonus în valoare de 3.560 lei. Dublul bonusului contractului pe o lună de zile.
  3. Un contract de 6 luni. Bonusul de angajare pentru semnarea contractului este de 7.320 lei. O mulţime de lucururi poţi face cu aceşti bani.
  4. Un contract pe un an de zile cu un bonus de 13.480 lei. Dacă împărţi la 12, ai lunar un bonus de 1200 lei. Asta e în plus pe lângă câştigul tău zilnic şi bonusurile de la finalul săptămânilor.
  5. Pentru un contract de 2 ani de zile, automat primeşti un bonus de 26.530 lei. Lunar ai parte de şedinţe de make up, vestimentaţie unică, ore de fitness, ore de relaxare şi bineînţeles bani.
  6. Cel mai valoros contract şi este un contract de fidelizare, este cel pentru o perioadă de 3 ani de zile. Maximul bonusului îl ai de 38.880 lei. Poţi alege orice vrei să primeşti în valoarea banilor acestora. Un model a optat pentru o operaţie de mărire de sâni. O altă colegă de a mea a optat pentru o maşină modernă. Şi are şi bani de benzină pentru un an întreg.

  Şi dacă semnezi oricare contract şi din varii motive nu mai vrei să lucrezi sau nu mai poţi, atunci eşti liberă să pleci. Desigur, condiţia este ca returnarea bonusului deja primit să fie în timp util. Dar nimeni nu şi-a dorit să mai plece din cadrul studioului de videochat Lucky Studio. Cele mai bune condiţii de muncă și garanția libertății tale sunt aici.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img