More
  AcasăConfesiuniCu Lucky Studio ai transport gratuit în prima lună

  Cu Lucky Studio ai transport gratuit în prima lună

  Se pare că oricine caută în ziua de azi noi modalităţi de a economisi sume în plus în fiecare lună. Desigur, că o valoare de 200 de lei nu este atât de mare. Însă, atunci când nu o ai, este. Dacă nu te-ai născut cu o linguriţă de argint la gură, atunci un bun mod de a economisi ceva bani este să te angajezi la Lucky Studio din Iaşi.

  Lucky Studio şi avantajul transportului

  Pentru că un trăi confortabil înseamnă hrană, haine şi transport, Lucky Studio este răspunsul pentru oricare din acestea. Deşi ai o mulţime de bani din activitatea de videochat pentru Lucky Studio, poţi să ai parte şi de alte beneficii. Sinceritatea şi dorinţa ta de a lucra cu cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară îţi sunt răsplătite.

  Cu siguranţă, Lucky Studio promite şi se ţine de cuvânt. Ai transport gratuit încă din prima zi de activitate. Fiecare model de videochat este dus şi adus cu maşinile moderne ale studioului, conduse de şoferinţele angajate la Lucky Studio. Desigur, după prima luna de activitate împreună cu studioul de videochat din Iaşi, trebuie să iei în considerare şi un contract de colaborare. Pentru un transport gratuit de la şi spre domiciliu, dovada o face contractul.

  Chiar dacă semnezi pentru încă o lună de zile, beneficiul transportului gratuit te ajută să economiseşti bani. De altfel, de la transport şi până la cazare, ai parte tot în cadrul Lucky Studio. Un model care nu este din judeţ şi doreşte cazare gratuit, o poate obţine de la Lucky Studio. Cazarea se face într-o vilă separată de clădirea cu birouri unde se desfăşoară activitatea, cu o mulţime de facilităţi moderne.

  Mai mult de atât, dacă te simţi atât de confortabil să lucrezi şi să locuieşti în vila celor de la Lucky Studio, poţi, contra cost să o faci. Valoarea chiriei este de 100 euro pe lună. Crede-mă că este mult mai ieftin decât în alte locuri. Este un job ideal pentru orice femeie care îşi doreşte o stare materială bună. Ai garantat un salariu fix de 4500 lei. Nu dai bani pe transport şi nu plăteşti nici primele două luni de cazare.

  Ce este cel mai bine pentru viaţa ta socială, este că ai acces rapid la centrul oraşului. Sunt ferm convinsă că îţi doreşti plimbări prin parc, cumpărături în magazine şi acces la mall. Lucky Studio îţi înţelege nevoia de libertate. Lucky Studio este cel care se gândeşte că banii economisiţi pe transport pot fi alocaţi pentru alte servicii ale tale. Şi aşa este cel mai bine.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img