More
  AcasăDespre videochatLucky Studio - un mod de a fi tu, naturală

  Lucky Studio – un mod de a fi tu, naturală

  Aproape fiecare femeie din societatea noastră simte nevoia de a ţine pasul cu moda. Aceasta  se simte. Este o presiune care apasă. Dacă nu eşti o iubitoare de fashion, atunci nu încerca să fii. Nici eu nu sunt. Şi nici nu mă complic să fiu. Am găsit un loc în care pot să fiu cât de naturală, cum vreau. Lucky Studio din Iaşi este ceea ce vreau să fiu. Sunt o adevărată eu. Nu am lăsat viaţa altor modele de pe podium să îmi ghideze viaţa.

  Deşi sunt model de videochat, nu este tocmai la fel. Pe podium trebuie să fii într-un anume fel, să arăţi cumva şi să mănânci alimente anume. Însă, modelul de videochat nu trebuie să îşi supună corpul transformărilor. E drept că dacă vrei să arăţi bine, o faci pentru tine. O faci pentru că vrei să fii naturală şi pentru că asta îţi doreşti.

  Nu contează dacă nu ai 1.85 şi 50 de kilograme, pentru că Lucky Studio te primeşte şi pe tine în marea echipă. Ne desfăşurăm activitatea 100% într-o clădire de birouri din Iaşi, cu peste 25 de camere disponibile pentru fetele de videochat. Suntem mereu în modernizare. Lucky Studio investeşte mereu în confortul acestor femei pasionate de comunicare. Lucky Studio este cel care îţi demonstrează prin fapte cele mai multe beneficii ale unui loc de muncă în videochat.

  În principiu, ai un salariu garantat de 4.500 lei. Dacă vrei să optezi pentru un comision între 50 -80% din câştiguri, atunci e alegerea ta. Însă, garantat câştigi cât 4 salarii medii pe economie. În plus, ai facilităţi moderne. Tehnologie de ultima generaţie, mobilier de clasă, haine şi alte accesorii pentru videochat. Şi nu, nu te obligă nimeni să te dezbraci. Tu alegi ce faci în programul tău de muncă. Ai libertata totală. Dacă vrei să lucrezi pe adult o faci, dacă nu, mizezi pe non adult.

  De un alt lucru sunt sigură. De când sunt aici mereu am fost admirată. Fie că aspectul meu natural a contat, fie modul în care întreaga echipă de make up artişti, consilieri de imagine sau profesori de limbi străine s-au ocupat de mine. Desigur, nu ţi-am spus că întregul Lucky Studio este compus numai din femei. Suntem peste 120 de modele şi încă 41 de persoane auxiliare. Fiecare îşi are rolul în cadrul studioului de videochat Lucky Studio. Toţi facem acest lucru din plăcere, din motivaţie şi din dăruire pentru un astfel de loc de muncă. Toţi am ajutat ca Lucky Studio să devină cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img