More
  AcasăLucky StudioVideochatul e un job la care te joci pe bani

  Videochatul e un job la care te joci pe bani

  Care e prima idee care-ți vine în minte când te gândești la un job? Multă muncă, niște șefi care se poartă dur cu tine, oboseală și stres. Așa e? Plus un salariu de entry level, că nimeni nu te angajează pe niște bani mai ok dacă nu ai experiență și facultate. 

  În videochat în Iași, lucrurile sunt un pic altfel. Munca e un fel de distracție. La care poți să-ți faci de cap în toate felurile. Și mai câștigi și o mulțime de bani. Hai să-ți explic cum!

  La Lucky Studio, te joci serios

  Videochatul în Iași îți garantează 2 lucruri importante: faci o mulțime de bani și scapi de stres. Despre bani poți să întrebi orice model de la noi. Îți spune deschis cât câștigă, pentru că nu e niciun secret. Cu câteva mii de euro pe lună, treaba e bună de tot. Le vezi cât de mulțumite sunt și ce lucruri își cumpără în fiecare săptămână. 

  La nivelul ăsta ajungi și tu destul de repede. Mai tare e că au încasări mari fără să se streseze. Partea aia e pentru alte joburi. Nu pentru videochat în Iași. La Lucky Studio faci bani cu zâmbetul pe față.

  De ce zic că te joci? Pentru că la program chiar te încurajăm să cânți, dacă vrei și poți, să dansezi, să faci tot felul de nebunii care sunt interesante pentru membri. Atâta timp cât și tu și ei vă simțiți bine, totul e perfect. Îți faci treaba într-un mod plăcut și banii curg frumos în buzunarul tău. Avem modele care iau foarte în serios treaba asta. Adică se gândesc la tot felul de scenarii, de jocuri prin care să vină cu ceva nou față de membri.

  Asta caută și ei: să uite de stres, să întâlnească pe net o fată frumoasă și distractivă, cum ești tu. Au firme, responsabilități, probleme mari pe cap. Iar tu îi ajuți să uite de ele. Vezi ce simplu e? Asta e până la urmă videochatul: un schimb între modele și membri. Tu le oferi o experiență simpatică, ei îți dau bani. Și toată lumea e mulțumită. Unde mai ai șansa asta? La ce job mai ești îndemnată să dansezi și să-ți faci de cap? 

  Faci bani mai mult ca oriunde

  Cum îți spuneam, distracția asta e și serioasă. E nevoie să fii serioasă în privința programului. Adică să vii constant măcar 8 ore la job, ajungi la timp la machiaj și la ședințele foto. Dar merită din plin să fii organizată, să te ții de cuvânt. Pentru că toate lucrurile astea îți aduc o mulțime de bani. Mii de euro, la care nu visai înainte, pot fi ale tale. Doar făcând lucrurile ordonat, așa cum îți recomandă trainerele de la Lucky Studio. 

  Am întrebat odată un model de la noi cum i se pare jobul. Că abia venise la studio și eram curioase ce crede despre munca ei. Mi-a spus că e ca și cum ar merge în club, în Nuba. Doar că mai ia și bani pentru asta, în loc să cheltuiască ea. Cu felul ăsta de a gândi ajungi foarte departe. 

  Chiar dacă ai probleme personale, le poți lăsa la ușa studioului. Cum intri la machiaj, colegele noastre te fac să râzi, să uiți de orice e negativ. Așa sunt și colegele de la Lucky Studio care-ți fac fotografiile și filmele. Te fac să te simți relaxată, să încerci lucruri noi și amuzante. 

  Pe scurt, o să-ți fie mult mai bine aici decât îți închipui. Se și muncește, că e nevoie să fii concentrată pe show-urile tale, la conversații. Dar e și mult fun. Râzi, te simți bine, simți că-ți merge din plin. Și ai și timp să-ți cheltuiești banii. Că până la urmă și asta contează – să te bucuri de succesul tău. Adică ai distracție și la muncă, și în viața privată. Plus o mulțime de bani cu care îți faci viața mai frumoasă. 

  Deci, ce mai stai? Let’s have some fun! Hai să ne distrăm împreună la Lucky Studio!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img