More
  AcasăHeyluxVideochatul mi-a schimbat viața. Azi mă simt liberă

  Videochatul mi-a schimbat viața. Azi mă simt liberă

  Cum era înainte? Îmi aduc aminte, deși nu-mi face plăcere. Mă descurcam greu, ca alte fete de la mine de la bloc. Era frumos că stăteam împreună, la scară, și mergeam prin cartier să mai râdem, uneori și la ștrand. Dar cam astea erau toate distracțiile. Aveam puține haine, nu-mi permiteam să ies și eu să mănânc în oraș sau să plec la mare. Cred că asta mă deranja cel mai tare. Mă simțeam prinsă în toată situația aia. Dar nu prea aveam ce să fac, că era liceul de terminat și nu vedeam mari posibilități de mai bine. 

  Am devenit model de videochat la Heylux din joacă

  Toate astea s-au schimbat într-o singură zi. Din momentul în care mi-a arătat o fată un story pe Insta de la Heylux. Fata asta urmărea în secret Heylux și i s-a părut foarte tare story-ul ăla care era cu ceva despre mersul la mare, cu o imagine cu o apă superbă și cu peisaj dina cela de vis. Acolo era și un număr de telefon și am zis să sun, că tot n-aveam ce face în ziua aia. 

  La început credeam că ne prostim și noi, să ne băgăm în seamă. Ne-a răspuns cineva cu o voce simpatică, care s-a recomandat Claudia. Acum o cunosc foarte bine și ne amintim râzând de telefonul ăla. Am întrebat dacă putem merge și noi în Grecia, ceea ce era foarte amuzant, că doar Heylux nu era agenție de turism.

  Claudia ne-a răspuns foarte frumos însă și ne-a explicat că putem ajunge și la mare, dar mai întâi ne poate angaja în videochat. Ca să fiu sinceră, habar n-aveam atunci care-i treaba cu jobul de model. Adică auzisem câte ceva, dar nu dădusem atenție până atunci. Dar am zis să mergem și noi la o discuție, că eram curioase. 

  Probabil n-am făcut o impresie extraordinară, că nici eu și nici prietena mea nu eram aranjate. Că astea erau posibilitățile noastre de atunci. La sediu, la Heylux, mie mi-a plăcut imediat. Parcă simțeam că acolo e locul meu și că ar fi o șansă extraordinară pentru mine. Că mă pot elibera de tot ce mă ținea în loc.

  Eu m-am angajat și mi-e foarte bine

  Prietena mea era un pic mai nehotărâtă și mai neserioasă. Ea a zis că se mai gândește și a plecat, dar eu am vrut să încerc. M-a ajutat o altă doamnă de la studio să-mi fac forme legale, ca să pot lucra cu studioul și așa m-am angajat ca model de videochat. Impresia inițială s-a păstrat și m-am simțit tot mai ok cu locul ăsta. Parcă eram aici dintotdeauna, știam pe toată lumea. La asta cred că a contribuit și firea mea mai deschisă, că-mi place să fac glume, să povestesc. 

  Știam că n-am nimic de pierdut, doar de câștigat și vedeam ce bine o duc modelele cu experiență de la Heylux. Treptat, am început să câștig și bani ceva mai serios. Înainte, și 500 lei erau pentru mine o sumă mare. Când mi-a dat doamna de la casierie mesaj că am de încasat 1.300 de euro, am crezut că visez! Mi-am deschis și eu aplicația și am văzut că așa e, făcusem chiar 1.300 de euro în 2 perioade de muncă la studio. Deci în mai puțin de o lună! Din momentul ăla, am simțit că nu mai depind de nimeni, că am prins o mare șansă.

  Partea bună e că știam că trebuie să fiu și eu serioasă. Vedeam în jur ce concentra

  te sunt modelele bune pe treaba lor și m-am luat după ele. Pot să zic că Alexandra, de la training, mi-a deschis ochii în privința asta și m-a ajutat enorm. Fără ea și celelalte fete nu știu dacă ajungeam atât de sus. Acum îmi merge mai bine ca oricând și fac cam 3.500 de euro, banii mei. Când îi spun prietenei mele, care n-a rămas atunci cu mine la studio, se uită cu invidie la mine. Ea s-a angajat vânzătoare la toneta părinților și face cam 12 milioane de lei vechi pe lună. Cam asta-i diferența…

  Na, ce să zic, recomand la toată lumea Heylux pentru că mie îmi merge bine de tot aici. Mă simt respectată, încurajată și, mai ales, liberă. Că asta mi-am dorit dintotdeauna. Dacă și tu îți dorești asta, putem fi colege foarte bune. Pup! – Alexandra, model de 5 luni la Heylux.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img