More
  AcasăHeyluxȚi-ar plăcea să cumperi lucruri din mall fără să te uiți la...

  Ți-ar plăcea să cumperi lucruri din mall fără să te uiți la preț?

  Pentru orice femeie, shopping-ul e o plăcere specială. Sunt puține satisfacții care se pot compara cu asta. Știi bine senzația de a umbla fără direcție prin magazine, pur și simplu la nimereală. Te uiți, mai probezi, mai ceri detalii de la vânzătoare. Doar și lucrurile astea îți fac ziua mai frumoasă. Iar dacă îți permiți să mai și cumperi ceva care îți place cu adevărat… Atunci e chiar minunat. 

  Hai să-ți dau o veste bună: acum e posibil să îți faci de cap fără să te uiți la prețuri. Cu un job în videochat, desigur!

  Spune DA shopping-ului fără limite!

  Ca să îți cumperi lucruri frumoase îți trebuie bani, nu? Logic. Ăsta e însă un obstacol aparent. Fetele inteligente știu tot timpul cum să-l depășească. Cea mai simplă metodă e asta: te angajezi ca model de videochat la Heylux și gata! Deja încep să vină banii. Dacă te ții de treabă, în primele 3 luni primești 100% comision pentru orele lucrate în plus. Deci au șansa unui start puternic în domeniul ăsta. 

  După puțin timp, ajungi la 1.500, poate chiar 2.000 de euro pe lună, banii tăi. Pe urmă, ușor, ușor, crești la 3.000 de euro, pe urmă la 4.000 de euro și tot așa. Fiindcă bonusurile mari continuă la Heylux și după cele 3 luni de la angajare. Cu alte cuvinte, faci o mulțime de bani!

  Ce înseamnă asta pentru tine? Poți să intri în mall ca la tine acasă. Să-ți iei ce vrei tu fără să te gândești prea mult dacă măcar îți trebuie lucrul ăsta. Pur și simplu îți satisfaci niște mofturi. Vrei parfum Tom Ford? Îl poți avea. Vrei cremă Dior? Ți-o iei de la Douglas sau de la Sephora. Ți-ai dori un Iphone? Îl poți lua tot din mall sau dai comandă rapid, de pe Emag. Că pui numai cardul și deja îți vine. 

  Ăsta e stilul unui model de videochat de succes. Când te angajezi la Heylux, vezi asta la multe alte modele din studio. Își cumpără o grămadă de lucruri, iar unele vin prin curier chiar aici, la sediu. Se uită în pachete și, dacă le place produsul, îl iau. Dacă nu, colegele noastre le ajută cu returul. Vezi ce simplu e? Poți face și tu shopping nelimitat dacă te angajezi mai repede ca model.

  Uită de prețuri! Îți permiți orice!

  Probabil că acum ești obișnuită cu bani puțini. Știi că trebuie să te descurci până luna viitoare și eziți să îți iei ceva, chiar dacă îți place mult. Situația asta se schimbă imediat însă. Cu 3 – 4.000 de euro la tine, de ce ți-ai mai bate capul cu așa ceva? Pur și simplu vezi, cumperi și pleci spre următorul magazin din mall. 

  Singura ta grijă e să ai un dulap destul de mare acasă ca să-ți încapă toate. Dar o să te descurci și cu asta, sunt sigură. Cheia acestui stil de viață e relaxarea. Uită de tot ce a fost aiurea ți bucură-te din plin de ce ai acum. Și, mai ales, de ce vei avea în continuare, prin succesul tău la Heylux.

  Prețurile sunt doar niște detalii. Când îți merge din plin la job, nu-ți mai pasă de ele. Doar savurezi momentul în care folosești telefonul sau rochiile cumpărate. Chiar îți recomandăm să faci asta și la program. Investește o parte din încasările tale în ținute care te fac cât mai sexy. Membrii tăi apreciază când le oferi o experiență premium, când arăți extraordinar pe cameră. Îți vor da bani mai ușor, vor crește șansele să-i fidelizezi. Toate lucrurile bune se leagă, vezi?

  Hai, angajează-te și tu la Heylux! În foarte scurt timp o să-ți permiți orice. Shopping-ul va deveni o pasiune cu adevărat. O să ai multe perechi de pantofi, genți, bijuterii cu care să defilezi pe stradă și să strălucești la job. Nu e doar un vis, ci pura realitate. 

  Depinde doar de tine să vrei să devină realitate. Pe sprijinul echipei Heylux poți conta oricând! Te invităm să ne cunoaștem și să vorbim despre pasiunile noastre: banii și shopping-ul! În ce ordine vrei tu! ☺)

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img