More
  AcasăHeyluxHai sa-ti spun cat de usor este sa fiu model de videochat...

  Hai sa-ti spun cat de usor este sa fiu model de videochat la Heylux

  Puneam in balanta zilele trecute joburile pe care le-am avut pana acum si jobul de la Heylux si ma gandeam: care o fi diferentele dintre aceste joburi? Si cu cat ma gandeam mai tare, cu atat gaseam mai multe diferente si cu atat mai tare imi dadeam seama ca atunci cand m-am angajat la Heylux, am dat peste un cufar cu comori.

  A fost o trecere rapida de la o situatie financiara urata, la una mai mult decat decenta cu jobul de la Heylux. Cand m-am angajat la inceput, aveam si eu temerile mele, era normal. Eram confuza, ma gandeam ca poate nu am luat decizia potrivita. Orice om se gandeste asa atunci cand ia o decizie in viata.

  Acum stiu sigur ca Heylux e jobul cel mai bun din Iasi

  Eu am avut parte de joburi nasoale, ca s-o zic pe romaneste, si normal ca acum cu Heylux ma gandeam sa n-o dau in bara iar, sa fie un job ok. Din cauza temerilor acestea, imi puneam multe intrebari, dar asta a fost bine, pentru ca tot eu imi raspundeam acelor intrebari.

  Faceam mici comparatii intre joburi si-am observat ca: jobul de model de videochat de la Heylux este de un milion de ori mai usor decat joburile vechi, in primul rand. Si-o s-o iau treptat, incepand cu orele de munca. Pana la Heylux, n-am mai avut un job unde sa lucrez mai putin de 12 ore pe zi, niciodata.

  Dorind sa am multi bani, trebuia sa lucrez mult mai mult… Si ce insemna mult? 1300 de lei lunar, asta era ceva MAI mult decat la alte joburi, dar tot aceeasi prostie era. Si-am lucrat si ca ospatarita la un moment dat, in ideea in care bacsisurile imi vor dubla salariul. Si s-a intamplat, dar cine lucra cate 16 ore pe zi? Eu.

  Jobul de model la Heylux e cea mai buna alegere pentru mine!

  Acum, in al doilea rand as putea vorbi de ceea ce fac la Heylux. Ce fac aici nici nu se compara cu ce-am avut pana acum. Inainte ajungeam obosita, rupta in doua de oboseala acasa pentru ca fugeam intr-o parte si-n alta la munca. Iar acum, cu jobul de la Heylux, stau pe un scaun sau pe o canapea, nici nu ma spetesc prea mult si imi petrec 8 ore in fata unui computer.

  Toate astea ca sa ce? Sa castig intre 300 si 800 de lei zilnic, plus bonusuri saptamanale intre 300 si 3000 de lei la Heylux. Crezi ca se merita? Pentru ca eu oricat m-as intreba, tot nu gasesc job mai bun decat cel de la Heylux.

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img