More
  AcasăLucky StudioJurnalul lui Scarlett: Banii și beneficiile de la Lucky Studio

  Jurnalul lui Scarlett: Banii și beneficiile de la Lucky Studio

  Dacă e să discutăm despre care sunt cele mai profitabile meserii din Iași la momentul de față, videochat-ul se evidențiează, de departe. Chiar zilele acestea am auzit un lucru foarte comic – două fete discutau despre videochat în tramvai, prin Tătărași, și una dintre ele a spus că acesta nu este legal. Gândiți-vă, o firmă cu sediu, despre care știe toată lumea să nu opereze legal. Cum ar putea să stea deschisă? Videochatul este complet legal, 100%. De asemenea, câștigurile foarte mari despre care ai auzit sunt și ele adevărate, făcând videochat-ul o afacere foarte prosperă.

  Rivalitatea dintre studiourile de videochat din Iași este foarte mare. Cei care conduc o astfel de afacere încearcă să se întreacă în oferte, dorind să prezinte oferte cât mai atractive pentru modele. Dar, dacă vrem să vorbim despre ofertele cu adevărat serioase, Lucky Studiooferă cel mai avantajos sistem de plată din tot Iașul. În fiecare zi, modelele angajate aici primesc sume între 300 și 800 de lei, în funcție de performanța lor.

  Să nu uit să precizez de bonusurile care sunt cu mult mai mari decât cele pe care le oferă alte studiouri de videochat din Iași. De exemplu, atunci când te angajezi, vei primi 1720 de lei la semnarea contractului pentru o singură lună, 3560 de lei la semnarea contractului de trei luni, 7320 de lei la semnarea contractului de sase luni ,13.480 de lei la semnarea unui contract de un an și 38.880 de lei daca dorești să semnezi un contract pentru un perioada de trei ani. Totul ține de tine.

  Există și varianta de a lucra pentru un salariu fix, lunar, în valoare de 4500 de lei, iar programul este foarte flexibil. Poți să lucrezi atât full time, cât și part time. Asta înseamnă că modelele de la Lucky Studio își aleg singure programul de muncă și pot să decidă dacă vor să lucreze dimineața, după amiaza ori seara, după cum vor și pot ele. Lucky Studio îți oferă și șansa de a alege în ce categorie vrei să lucrezi, adult sau non- adult. Dacă nu ești din Iași ori stai prea departe de studio, ți se asigură transport și cazare gratuită.

  Foarte bună mi s-a părut și ideea că poți să renunți absolut oricând vrei tu, fără preaviz și fără să oferi motive pentru această decizie. Poate ai o problemă personală sau doar consideri că nu ești potrivită pentru acest job, iar Lucky Studio îți oferă șansa să pleci fără să mai oferi explicații după. Sună foarte bine, nu-i așa?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img