More
  AcasăAngajari videochatHeylux este singurul studio de videochat din Iasi unde primesc bonusuri atat...

  Heylux este singurul studio de videochat din Iasi unde primesc bonusuri atat de mari

  Toate bune si frumoase, pana ajungeam la fata locului, si constatam ca nu mai e asa. Cam asa a fost toata viata mea dinainte de jobul de la Heylux. Nu neaparat numai in videochat, ci la orice job aveam. Oferta de angajare era super avantajoasa, cu multe beneficii, iar cand ajungeam la fata locului, nu mai era asa.

  Foarte multe studiouri de videochat se lauda, de exemplu, cu multe bonusuri si castiguri, care-s false, de fapt. C-am lucrat in doua studiouri inainte sa lucrez la Heylux si-am observat asta. Pe site scria ca se ofera bonusuri mari de performanta si nu stiu ce sume, dar am tot lucrat si n-am vazut niciun bonus.

  Am vrut un job bun in Iasi, de aceea m-am angajat in videochat la Heylux

  Cum n-am suportat niciodata minciuna, am plecat din acele locuri si-am cautat un job serios, unde sa fiu tratata bine, asa cumsecade. Mi-era de ajuns sa tot vad tabloide cu “aici gasiti, aici aveti, aici dam!!” si, de fapt, erau toate numai baliverne. Voiam un lucru serios, stabil.

  Ca nu vreau sa muncesc degeaba, pana la toata urma. Vreau sa am un beneficiu, daca tot lucrez ca model de videochat. Nu am jobul acesta degeaba, nu lucrez in domeniu doar pentru a-mi umple timpul. Am planuri serioase si acestea se concretizeaza dupa atata timp de chinuiala.

  Abia acum, cu jobul de la Heylux. Caci, daca nu era Heylux, tot ma chinuiam cu ziare si anunturi. Dar tot ce-a fost cu privire la Heylux mi s-a parut a fi foarte primitator. Site-ul foarte bine aranjat, cu toate informatiile pe ei, cu suport online, cu multe altele.

  Bonusurile de la Heylux sunt cele mai tari din Iasi

  Se vedea ca deja vorbeam de un alt nivel, nu mai puneam in calcul studiourile naspa la care am fost. Si tot pe site scria de niste bonusuri de performanta intre 300 si 3.000 de lei, asta saptamanal. Avand in vedere ca mi-au placut celelalte avantaje, m-am angajat la studio, insa n-am crezut niciodata faza cu bonusul.

  Pana cand am inceput sa lucrez si sa castig bani de-a binelea. Atunci au venit si bonusurile de duminica, asa cum promisese studioul. Si-s chiar foarte multe studiouri in Romania care promit marea cu sarea. Poti vedea pe site-urile lor. Dar majoritatea-s minciuni.

  Nici macar bonus de angajare n-am primit la studiourile la care am fost. Heylux a fost primul ce mi-a oferit asta. Totodata, e si primul unde am parte de bonusuri saptamanale asa de mari. De fapt, e singurul!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img