More
  AcasăLucky StudioLa Lucky Studio nu pot ramane niciodata fara bani, mereu ii castig!

  La Lucky Studio nu pot ramane niciodata fara bani, mereu ii castig!

  Cum sa raman vreodata fara bani, daca lucrez ca model la Lucky Studio? Esti nebuna, cum sa raman eu fara banutii mei cei de toate zilele :))) Doar nu degeaba lucrez in singurul studio din tara care-mi ofera castigurile la zi. Lucrez aici tocmai fiindca nu-mi place sa am cate 2 saptamani portofelul gol.

  Imi place sa simt mereu ca am bani la mine, ca o duc bine, ca nu-mi lipseste nimic. Si norocul meu este ca exista Lucky Studio pe piata, de mai bine de 10 ani in care a oferit fetelor o viata de milioane, celor care si-au dorit asta cu adevarat si si-au dat interesul sa ajunga cat mai sus in castigurile din videochat.

  Uite si tu, nu numai ca am sansa sa castig de la 400 de lei pana la 1200 de lei zilnic aici, dar mai am si alte surse de venit aici. In primul rand, vreau sa mentionez ca am trecut de MUUULT de pragul de 400 de lei zilnic :))) Asa castigam la inceput, ca si incepatoare, fiindca nu stiam ce e cu viata mea si noroc de fetele de la suport ca ma ajutau.

  Ajung si la 1000 de lei zilnic la Lucky, cel putin ^^

  Dar acum daca nu castig cel putin 1000 de lei intr-o zi, parca nu ma simt bine. Si bineinteles ca eu castig, ca doar d-aia sunt atat de increzatoare, Lucky Studio m-a facut asa. Asadar, pot sa cheltui zilnic 1000 de lei, ca in urmatoarea zi la Lucky Studio primesc altii.

  In acest context, cum m-as vedea eu fara banuti in portofel, ca n-am cum, efectiv nu am :))) Nu vreau sa par aroganta sau ceva, dar ce sa fac daca acesta e norocul meu, sa lucrez cu cea mai profi echipa de femei din videochat si sa am banii acestia in fiecare zi.

  PLUUUUS, pluuus ca am uitat sa mentionez ce voiam sa spun si mai sus… nu asta e singura sursa de castig, ci mai primesc si-n fiecare duminica un mic sau mare bonus de la Lucky Studio pentru castigurile mele.

  Si eu daca lucrez 5 zile pe saptamana la Lucky Studio, castig intre 3800 si 4500 de lei, iar pentru acest castig studioul ma premiaza cu un bonus intre 1500 si 2000 de lei ^^. Adica niste bani veniti asa, pur si simplu, de nicaieri, drept bonus ca am fost motivata sa castig bani. Sunt mereu bine veniti, ca intotdeauna. Nici n-as vrea sa fie altfel, la Lucky Studio e perfect asa cum e.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img