More
  AcasăPreziosaCum faci mai mulți bani din videochat: singură sau la cuplu?

  Cum faci mai mulți bani din videochat: singură sau la cuplu?

  Odată cu deschiderea Jasmin către cupluri de fete, a reapărut discuția despre oportunitatea de a lucra câte 2 modele. Până acum, printre site-urile premium sa, mă rog, aproape premium, dar Flirt4Free era cunoscut pentru așa ceva. De când a început și Jasmin-ul, fetele de Preziosa ne întreabă dacă merită să încerce. 

  Hai să vedem dacă e ok sau nu! Și, mai ales, în ce condiții. Pentru că în videochat nu există niciodată un verdict universal valabil. Întotdeauna e bine să ții cont de cum ești tu ca model, ce timp de membri ai, ce nivel de încasări ai, dacă și când are sens să faci o astfel de schimbare. 

  Și dacă e o schimbare totală sau doar un experiment. Deci, hai să începem să vorbim despre videochatul single și videochatul la cuplu!

  Când are sens să încerci videochatul la cuplu

  Mai întâi de toate, atunci când încerci să faci videochat la cuplu, e bine să știi că o să iei jumătate din bani. Ăsta e un lucru serios la care trebuie să te gândești. Fie că lucrezi pe Jasmin, fie că pe Flirt4Free, începi perioada nu cu 30%, cât e normal, ci cu 15%, că jumătate îi dai colegei tale. 

  Deja poți să-ți dai seama că merită să încerci ceva de genul ăsta doar așa, ca experiment, sau dacă ți-o cere vreun membru important.

  Aici deja ajungem la motivație. Da, dacă ai un membru care îți face, să zicem, 50% sau mai mult din încasări, și el are o fantezie de genul ăsta, atunci are sens. Găsești o prietenă din studio care vrea să te ajute și îi oferiți un show. 

  Sfatul meu este să-i pui un preț cât mai mare, ca să diminuezi problema cu împărțirea de bani jumătate-jumătate, cu celălalt model. 

  De asemenea, pune-ți întrebarea dacă și tu și colega ta sunteți confortabile cu ideea asta. Mai întâi, discutați între voi și discutați cu trainerele voastre. Uitați-vă pe site-uri la alte modele care lucrează la cuplu. 

  Sau întrebați modele din studio care au experiență în sensul ăsta cum ar fi mai bine să faceți. Stabiliți cum ar trebui să se întâmple show-ul, ca să vă simțiți comode una cu alta. 

  Dacă totul e ok, programați show-ul și anunțați-l membrului tău. Poate are și colega ta un membru sau mai mulți cărora le-ar surâde o astfel de idee și-l repetați și pentru ei. Tot cu un preț cât mai mare, ca să vă avantajeze financiar. 

  Tot single faci mai mulți bani

  Să faci videochat la cuplu e fun și interesant ca experiență. Îți descoperi laturi intime de care nu erai conștientă. Și te apropii mai mult de persoana respectivă. Plus că te poți promova foarte puternic ca model de top pe site-uri. 

  Membrii află că faci show-uri incendiare și te caută mai mult. Asta îți poate lărgi baza de membri și, indirect, să-ți aducă mai mulți bani.

  Dar videochatul la cuplu în sine nu e niciodată profitabil pe termen lung. Nu poți să pretinzi la infinit un preț atât de mare pe fiecare show astfel încât să câștigați bine și tu și partenera de cuplu. 

  Tot la single e mai avantajos. Iar show-urile de cuplu să fie așa, precum cireașa de pe tort. Adică doar din când în când și dacă aveți membri cu foarte mulți bani, dispuși să plătească sume mari pentru așa ceva.

  Cred că ți-am răspuns la întrebarea asta, în caz că te gândeai și tu la o asemenea variantă. Oricum, rămâne o opțiune interesantă, dacă știi cum să o folosești așa cum trebuie. Cel mai bine este să o analizezi bine înainte. 

  Și trainera ta de la Preziosa și eu suntem mereu disponibile să vorbim despre asta. Te sfătuim așa cum e mai bine și iei deciziile potrivite, care să te avantajeze pe termen lung.

  Din experiența mea în videochat în Iași, combinația potrivită e undeva la 80%, chiar 90% videochat single și doar 10% videochat la cuplu. Cam așa ar fi ok să acorzi din timpul tău. Dar asta e o medie. 

  Cum spuneam, hai să stăm de vorbă și să vedem ce ți se potrivește ție cel mai bine, pentru că tu ești unică. Oricum ar fi, sunt sigură că o să găsim varianta ideală ca să faci cât mai mulți bani din videochat în Iași la Preziosa! 

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img