More
  AcasăLucky Studio5 metode ca să revii în după o perioadă mai slabă în...

  5 metode ca să revii în după o perioadă mai slabă în videochat

  În videochat sunt perioade și perioade. Nu toate sunt excepționale. Și nici toate slabe, firește. La fel, nu există creșteri continue. Că altfel ai crește la infinit și ai face în câțiva ani 1 milion de dolari la perioadă. În realitate, te poți aștepta la o creștere puternică în primele luni de videochat. Apoi la salturi dacă faci lucruri noi, vii cu chestii interesante. 

  Firește, când lucrurile merg de la bine spre foarte bine, toată lumea e mulțumită. Marea întrebare e ce faci ca model când stagnezi. Sau, din contră, faci mai puțini bani într-o perioadă, deși nu te așteptai la asta. Ca să treci cât mai repede și mai ușor peste o situație de genul ăsta, sunt recomandate câteva lucruri. Hai să ți le explic!

  1. Încerci să înțelegi de ce ai scăzut în încasări

  Ăsta e primul pas: să știi cauza. Că, dacă lămurești ce a mers rău, poți veni pe urmă și cu soluții. Poate că ai fost plecată câteva zile în vacanță, cum e și normal să mergi din când în când, și așa se explică. Sau a fost vreo sărbătoare în Statele Unite, gen Thanks Giving, și deci au fost ocupați membrii. 

  1. Vezi dacă nu cumva ține de tine

  S-ar putea însă ca motivele scăderii să fie la tine: ai venit mai puține ore la job, ți s-a făcut lene și ai plecat acasă din timpul turei, n-ai mai investit în ținute sau n-ai mai făcut poze de multă vreme. În cazul ăsta, împreună cu trainera ta de la Lucky Studio, începeți să îndreptați lucrurile pas cu pas.

  1. Fii atentă la orele online

  Cea mai rapidă metodă de a îndrepta lucrurile e de obicei să stai mai multe ore online. Metoda asta funcționează întotdeauna. Automat convertești mai mulți guests în membri, aduci înapoi membrii tăi mai vechi, faci mai mulți bani cu ei. E cea mai sigură cale de a te ridica din nou. Mai ales că site-ul pe care lucrezi îți dă mai mult trafic când vede că lucrezi mai mult. 

  1. Ține-ți moralul ridicat

  Modelele cu mai puțină experiență își pierd destul de repede entuziasmul când au o perioadă mai slăbuță. Nu fă ca ele, pentru că asta te va trage și mai mult în jos! Singura cale de a crește din nou e să ai un tonus bun, să fii prietenoasă și zâmbitoare cu membrii. Dacă tu le oferi timp de calitate, te vor recompensa și ei cu bani.

  1. Folosește tool-uri noi ale site-ului de videochat

  S-ar putea ca până acum să fi ignorat niște tool-uri importante ale site-urilor. Poate că nu faci call-uri cu membrii, deși poate mulți își doresc asta. Sau nu te obosești să le trimiți mesaje care pot să-ți aducă direct bani, dar și fidelizarea membrilor. Discută cu trainera ta de la Lucky Studio despre toate astea și vezi cu ce poți veni nou.

  Astea sunt doar 5 sfaturi ca să revii în încasări la un nivel bun. Sunt însă multe altele, de care putem vorbi direct. Poți să le iei și separat, dar uneori s-ar putea să-ți fie de folos mai multe deodată. De exemplu, se poate s-o fi lăsat mai moale și cu orele online, dar și cu folosirea toll-urilor de pe site-urile pe care lucrezi. Ce ai de făcut? 

  Cere-i sprijinul trainerei tale și roag-o să-ți facă un program de venit la lucru, ca să poți să-ți realizezi orele. Tot ea îți poate explica mai bine cum te folosești de toate posibilitățile date de un site ca să faci bani acolo. Eventual, îți mai scrie și ea niște mesaje, îți mai dă niște idei de postări, de teme pentru show-uri, îți arată niște clipuri cu metode noi de teasing.

  După cum vezi, există o mulțime de posibilități să te ridici din nou. Esențial este să fii onestă cu tine însăți și să nu dai vina pe lipsa norocului. De obicei, o scădere puternică în încasări n-are treabă cu lipsa de șansă. Ci cu ceva care ține de tine. Dacă devii mai serioasă și te lași ajutată de noi, depășești orice situație. Și, mai ales, înveți din erorile astea de parcurs, ca să nu le mai repeți.

  Hai, lasă supărarea și zâmbește frumos! Treci pe la colegele noastre de la make-up și roagă-le să-ți refacă un pic machiajul. Cere-i sprijinul trainerei tale, că ea abia așteaptă să facă treabă pentru tine! Sigur o să fie mai bine! Îți garantez asta!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img