More
  AcasăAngajari videochatCe am realizat de când lucrez în videochat, la Lucky Studio

  Ce am realizat de când lucrez în videochat, la Lucky Studio

  Din experienţă îţi spun că munca la studioul de videochat Lucky Studio îţi poate aduce bani mulţi. Poate că nu pentru toată lumea contează banul la fel ca pentru mine, însă dacă se poate să îl faci cât mai repede, de ce nu? Eu cred că toate suntem motivate de un salariu bun. Nu trebuie să rămânem la ideea că ajutorul vine din altă parte. Tu singură te poţi ajuta în acest sens, dacă vei cere ajutorul Lucky Studio. Eu una am făcut-o şi îmi place să cred că acum duc o viaţă foarte bună.

  Deci, ce anume am realizat de când lucrez ca model de videochat la Lucky Studio Iaşi? Pot spune cu mândrie că mi-am cumpărat multe lucruri, fără împrumuturi şi fără ajutor de la părinţi. Şi tu ai putea să ai succes în domeniul videochat-ului dacă vei merge la un interviu. Haide să îţi spun cum este aici. Pentru că eu aveam experienţă deja, întâlnirea şi discuţia cu managera Lucky Studio, a decurs foarte repede. Dar, din ce am înţeles, nu cât şi unde ai mai lucrat contează. Important este să îţi placă ceea ce vei face, să fii dedicată şi să  adori să vorbeşti cu oamenii.

  Dacă îţi place mult să stai pe Facebook, pe chat cu prietenii, atunci cam acelaşi lucru vei face şi ca model de videochat. Cum anume m-a ajutat pe mine perioada de când lucrez la acest studio? Eu îmi doream foarte mult să am banii mei de buzunar, să dau de permis şi să îmi iau poate şi o maşină. Nu a fost foarte greu. Cu încasările zilnice şi cu bonusurile lunare de la Lucky Studio Iaşi, am făcut cele 15 şedinţe de ore de condus şi mi-am luat permisul cu brio. Sunt atât de mândră de mine şi mulţumesc studio-ului ieşean că m-a ajutat în acest sens.

  Femeile de aici sunt un mare sprijin pentru mine şi pentru orice nou venită aici. Îţi răspund la întrebări, te pregătesc în domeniu, te învaţă limbi străine şi te şi aranjează pentru programul de lucru din fiecare zi. Pe lângă asta, te poţi vedea în pauze cu colegele, faci cumpărături împreună cu ele şi altele, te consulţi cu acestea în legătură cu ţinutele pe care le vei purta. Aici este foarte ok că îţi poţi alege singură hainele şi pantofii cu care te vei afişa în faţa admiratorilor tăi de pe net.  Iar dacă eu am reușit, atunci poți reuși și tu!

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img