More
  AcasăConfesiuniLucky Studio Iaşi – o alegere ce mi-a asigurat reuşita

  Lucky Studio Iaşi – o alegere ce mi-a asigurat reuşita

              În primă fază nu îmi venea să cred – am numărat o dată şi încă o dată: 388 lei după opt ore lucrate! Asta se întâmpla acum cinci luni, după prima tură de muncă la cel mai mare studio de videochat din Iaşi şi din ţară.

  Este vorba despre Lucky Studio, fetelor, iar aici vreau să vă povestesc cum mi-a asigurat jobul de model de videochat tot ceea ce aveam nevoie pentru mine. Ba îmi şi rămânea cât să îmi permit să mai ajut şi pe alţii.

  Vă pare mult 388 lei într-o zi? Dar 835 lei cum sună? Atât câştigă unii într-o lună, însă eu am luat aceşti bani după opt ore de lucru (e recordul meu şi vreau să îl dobor :D). Vă miră? Chiar nu e nimic de mirare. Aşa sunt câştigurile la Lucky Studio: minim 300-800 lei zilnic. Am început ca majoritatea modelelor. O fată venită „din provincie” şi ajunsă în marele Iaşi, la facultate. Posibilităţile financiare modeste m-au făcut să îmi doresc mai mult şi aşa am ajuns şi la Lucky Studio, la interviu.

  Am început să lucrez chiar din prima zi, după interviu. Am semnat, desigur, contract de muncă, pentru că se lucrează 100% legal. Apoi am văzut cu proprii ochi ce înseamnă condiţii excelente. Aflaţi că Lucky Studio mi-a pus la dispoziţie transport, servicii de make-up şi coafură, cursuri gratuite de limbă engleză şi franceză şi posibilitatea de a alege programul de lucru. Mergeam la studioul de videochat din Iaşi trei zile pe săptămână, în turele alese de mine – aşa puteam să merg şi la facultate. De fiecare dată eram aranjată şi cochetă – spun „eram”, dar asta se întâmplă în continuare, pentru că încă lucrez – fetele de la make-up şi hair-style se ocupau de asta în fiecare zi. Întreaga echipă, formată doar din fete, mi-a oferit tot ceea ce am avut nevoie pentru a reuşi, chiar dacă nu aveam experienţă. Multe dintre modelele de videochat erau în aceeaşi situaţie ca şi mine, dar pentru că aveam totul pus la dispoziţie, nu aveam cum să nu ne descurcăm.

  Şedinţele foto pentru portofoliul de model de videochat, camerele decorate luxos şi cursurile de limbi străine (oferite tot ca bonus) m-au ajutat să îmi cresc încasările zilnice. Bonusurile primite pentru depăşirea recordurilor m-au motivat tot timpul, iar plata la zi mă asigura că am tot timpul bani în buzunar. De ce spun că Lucky Studio mi-a asigurat reuşita? Chiar dacă nu lucrez de foarte mult timp (am aproape 5 luni), am reuşit să mă mut din cămin într-o chirie şi mi-am achitat o parte din taxa de la facultate. Mă descurc acum mult mai bine în videochat şi pentru asta nu pot decât să spun: mulţumesc Lucky Studio!

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img