More
  AcasăPreziosaIesencele prefera Preziosa si acesta nu mai e un secret

  Iesencele prefera Preziosa si acesta nu mai e un secret

  Inainte toata lumea se rusina cand se vorbea de videochat, nimeni nu indraznea sa deschida acest subiect, li se parea ca poate o fi cine stie ce. Iar acum, dupa atatia ani, videochatul a devenit singurul suport financiar al iesencelor, care au inteles ca nu era asa cum se auzea, ca videochatul e doar un alt job, nimic complex. Nu mai e un secret ca fetele se angajeaza la Preziosa Iasi.

  Vrei sa stii ce e secret, insa? CINE sunt acele fete care se angajeaza la Preziosa. Intr-adevar, de ele nu se stie. E atat de confidential, incat nimeni n-ar putea afla vreodata identitatea acestor fete care lucreaza aici, nici a mea. Dar se stie ca iesencele prefera sa fie modele de videochat.

  Si bravo noua ca preferam asta. Decat sa ne chinuim si cu facultatea si chiria, sa n-avem si noi un ban sa ne bucuram de viata, mai bine traim “the platinum life”, cum s-ar zice:”>. Mai exact, la cele mai inalte standarde, cum ar trebui sa fie. Ce e asa gresit in a vrea mai mult de la viata?

  Pana la urma, eu nu te incurc cu nimic pe tine, nu? Nu stiai ca sunt model de videochat si chiar daca acum stii, tot nu stii cine sunt. Si? Existenta mea te-a incurcat cu ceva pana acum? Nu te-am deranjat cu nimic, nu ti-am facut nimic. Asta incerc sa explic.

  Ca oamenilor li s-a parut ca videochatul la Preziosa o fi cine stie ce filosofie, ca e greu sa fii model de videochat aici. Eh, pe naiba. E mai usor decat orice altceva si mult mai profitabil, de asemenea. Ca n-ai sa vezi model de videochat la Preziosa care sa n-aiba bani de mancare.

  Asta e diferenta intre iesencele care prefera videochatul la  Preziosa si cele care vor sa ramana in acelasi stadiu (minimul pe economie). Modelele evolueaza, in timp ce lumea din jurul lor sta pe loc si mai arunca si cate o vorba rautacioasa catre cele care reusesc sa faca macar ceva cu viata lor. De ce, din invidie? Si eu as fi invidioasa sa aud ca o fata la Preziosa castiga pana la 2000 de lei in 7 ore.

  Dar nu-s invidioasa fiindca si eu sunt una din acele fete. Macar eu imi asigur viata astfel. Prefer sa stiu ca o duc bine, ca niciodata n-o sa regret lucrurile pe care le fac in viata decat sa merg cu sila la un job unde nici bani destui nu primesc.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img