More
  AcasăPreziosaPreziosa = castiguri zilnice pana la 2000 lei+bonusuri saptamanale uriase

  Preziosa = castiguri zilnice pana la 2000 lei+bonusuri saptamanale uriase

  Cand spun Preziosa, numai la asta ma pot gandi, la cat de mult se poate castiga intr-un studio de videochat ca acesta. Tot ce pot asocia cu acest nume are legatura cu banii si castigurile, asta imi inspira Preziosa, bani, bani si iar bani. O fi oare vina mea, sa fiu eu, oare, materialista, sau pur si simplu studioul este de asa natura?

  Cred ca amandoua ^^ :)). Putin din amandoua, da, dar nu mi-e jena sa recunosc ca sunt materialista. Da, asa e, lucrurile materiale nu raman pentru totdeauna, dar pe mine ma fac fericita pe moment, asa ca nu cred ca mai conteaza altceva. Orice ma poate face fericita este mai bine decat bine venit/a in viata mea.

  Preziosa e pe primul loc, desigur, ca nimic pe lumea asta nu mi-ar putea aduce tot ce am acum fiindca lucrez aici. As putea sa incep prin a spune ca mediul de munca este unul luxos, ca tot ce inseamna Preziosa se refera la glamour, la stil, la clasa si bun simt, la eleganta, rafinament, tot ce poate fi frumos si feminin pe lumea asta, toate intr-un singur loc de munca.

  Toti iesenii stiu ca la Preziosa se castiga sume foarte mari de bani

  As putea spune, de asemenea, ca acestui rafinament se adauga plusul echipei de milioane de la Preziosa, niste femei care mai de care, femei pe care nu ai cum sa nu le iubesti, pentru ca te ajuta pana si cu cea mai neimportanta problema, cu orice. Ele sunt de diferite profesii, fie sunt soferitele de la Preziosa care se ocupa cu transportul gratuit al modelelor, fie sunt contabilelele care se ocupa de contabilitate, fie sunt traineritele care ne ajuta…

  Fie sunt profesoarele care se ocupa cu cursurile de limba engleza, fie sunt make-up artiste… nu conteaza ce sunt, toate sunt femei de nota 1000+ si toate se ocupa de starea noastra de bine, a modelelor.

  Acum poate m-am repetat mult sau poate te-am enervat putin, insa atunci cand o sa lucrezi si tu intr-un loc in care ti se pun atat de multe lucruri la dispozitie, o sa fii la fel de entuziasmata.

  Iar mai pe sfarsit… ce pot spune, dupa toate aceste beneficii? Ca esti tratata regeste si mai si castigi intr-o zi de la 400 la 2000 de lei si in fiecare duminica poti primi bonusuri si de 7200 de lei cash? Asta stie tot orasul, toti iesenii, nu e nimic nou ^^

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img