More
  AcasăPreziosaIndiferent de zi, la Preziosa nu castig mai putin de 350 de...

  Indiferent de zi, la Preziosa nu castig mai putin de 350 de lei/zi

  Poate sa fie vant, ploaie, ninsoare, poate sa fie cea mai urata zi afara, sau cea mai neproductiva. Pot sa fie revolte, ce vrei tu, nu conteaza, pentru ca indiferent de ce zi e afara, la Preziosa eu n-am sa castig niciodata putini bani din videochat. Deci poate sa se intample orice, eu tot ajung la studio si tot castig mai mult de 400 de lei intr-o zi.

  Cel mai mic castig pe care l-am avut vreodata la studio a fost de 350 de lei, si-atunci din cauza ca nu prea aveam eu chef si voiam sa merg acasa ca mi-era putin rau de la raceala. Atunci mi-am luat si liber, pentru ca Preziosa imi permite sa plec oricand ma simt rau si-mi pot lua liber cat doresc.

  In cea mai proasta zi la Preziosa am castigat 350 de lei

  La Preziosa lucreaza doar fete fericite, si-ti dai seama ca daca suntem bolnave, cei de la studio ne vor doar binele si ne lasa sa stam acasa pana ne revenim, ca sa nu ne simtim nevoite sa venim la munca desi nu ne simtim in stare. Asta mi se pare super din partea lor, daca tot am deschis subiectul acesta.

  Dar gandeste-te ca daca pana si-n ziua aia ca n-am avut chef deloc am castigat 350 de lei, oare cum castig cand sunt in forma? Stiu, e demential. Si oricum 350 de lei e o suma foarte frumoasa de bani, nu e o suma pe care ti-o ofera oricine asa, pur si simplu.

  Poate pentru acesti 350 de lei, cineva lucreaza o saptamana intreaga. La asta te-ai gandit? Ca totusi sunt ceva bani, dar pentru mine sunt minimul pe care-l pot castiga la Preziosa. In general, castigurile mele se invart intre suma de 500 si 950 de lei, in cea mai buna zi am avut si 1200 de lei castig.

  Pot ajunge pana la 2000 de lei in fiecare zi la Preziosa

  Ca doar nu este limita la castigurile din videochat de la Preziosa, se poate castiga si pana la 2000 de lei zilnic sau daca esti super determinata, cine stie pana unde ajungi? Darrr, asta conteaza mai putin, stii de ce? Pentru ca oricum castigi bani, nu conteaza cati.

  Important este ca poate sa fie orice zi, proasta sau mai buna, indiferent de asta, cu Preziosa nu vei pleca acasa niciodata cu mainile goale. Eu n-am plecat si nici nu voi pleca de aici fara bani in mana, asta mi-e garantia de cand lucrez ca model de videochat aici.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img