More
  AcasăHeylux3 adevaruri despre Heylux si castigurile din acest studio

  3 adevaruri despre Heylux si castigurile din acest studio

  Doar pentru ca un lucru este public societatii, asta nu inseamna ca societatea cunoaste automat acel lucru. Sau daca ar fi sa cunoasca, in orice caz cunoaste foarte putin, in niciun caz 100%, asa cum ar crede unii ca stiu totul despre videochatul la Heylux Iasi.

  Or fi stiind, poate despre videochat in general, dar despre cum este videochatul la Heylux Iasi nu au idee, parerea mea. Consider ca numai fetele care au trecut pragul acestui studio si au lucrat aici pot sti cum este acest job in Iasi, cum este atmosfera aici.

  De cand lucrez aici, cel putin, am invatat foarte multe lucruri si am realizat ca oamenii vorbesc aiurea si degeaba, ca daca ma luam dupa gura lor, nu mai eram eu model de videochat la Heylux si era foarte rau! Ca daca nu mai eram, cine mai avea bani acum, cine mai avea liniste, stabilitate financiara, bucurii?

  Aceste 3 lucruri iti vor schimba parerea despre videochat

  Hai sa-ti spun ceva, sunt 3 lucruri pe care eu le-am vazut la Heylux Iasi si nu le-am mai vazut in alta parte:

  1. Chiar daca oamenii poate au alta parere, videochatul la Heylux chiar de diferit de alte joburi, studioul in sine e diferit de alte studiouri. Pentru ca echipa de aici face in asa fel incat fetele sa se simta diferit, sa se simta speciale, ne ajuta, ne sustin sa castigam bani.

  Si nu vorbesc prostii, crede-ma, ca n-am eu timp de asta. Am lucrat in multe locuri si am vazut ce “mizerie” e peste tot, cum sunt tratati angajatii, ce salarii primesc, cum li se vorbeste… Ai fi uimita sa vezi ca la Heylux nimeni nu este nedreptatit. Toate fetele se simt ok aici, pentru ca stiu ca niciodata n-o sa dea de niciun fel de situatie care sa nu le convina.

  1. Desi banii sunt o mare problema in societate si cu angajatorii in general, la Heylux acestia nu constituie un motiv de ingrijorare din niciun punct de vedere. In timp ce unii asteapta ziua de salariu si poate sunt amanati aiurea, poate nu primesc banii doriti, poate primesc doar o parte, la Heylux un model reuseste sa aiba mereu peste cei 400 de lei oarecum garantati zilnic si studioul ii ofera pana la ultimul banut.
  2. Corectitudine deplina, legalitate, libertate, atmosfera relaxanta, bonusuri in semn de apreciere, transport gratuit, cazare gratuita, sedinte de machiaj zilnice. Acestea sunt doar cateva din beneficiile unui model de videochat de la Heylux Iasi. Beneficii care… se gasesc vreodata in alta parte?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img