More
  AcasăHeyluxAr fi absurd sa las jobul de la Heylux sa lucrez in...

  Ar fi absurd sa las jobul de la Heylux sa lucrez in alta parte

  Singura intrebare pe care as avea-o acum este: De ce as fi atat de naiva incat sa renunt la un job precum cel de la Heylux, ca sa ce… sa fiu “o servitoare” in vreo companie care nici nu se osteneste sa dea un salariu mai mare decat zice statul? Daca statul zice ca salariul minim e de 12 milioane, 12 milioane sa fie!

  Cred ca tocmai statul e cel care ne salveaza in acest caz, ca daca nu s-ar impune un minim, ii cred in stare sa ofere chiar si mai putin de atat :)). Pe bune, la cat de zgarciti au devenit oamenii, la cat de nebuni dupa bani sunt (bani numai pentru nevoile lor personale), cine sa mai ajute pe cei care chiar au nevoie?

  Heylux Iasi e langa mine, langa tine, si langa orice fata care nu mai vrea sa fie tratata asa, care nu mai vrea munca de dimineata pana seara pentru 12 milioane. 12 milioane pot castiga oriunde, cu diplome sau fara, cu studii sau fara, de ce sa ma mai obosesc sa plec de acasa pentru acesti bani?

  Cu Heylux imi permit si eu lucruri mai bune, nu ieftine si fara calitate

  Imagineaza-ti ca de cand lucrez la Heylux, 12 milioane dau numai pe chirie. Daca as avea un job obisnuit in Iasi, nu as avea nici macar bani de chirie, as sta pe drumuri. Bine, ca sunt si chirii mai ieftine, dar au tot ce-mi trebuie? Au caldura, au conditii? Sau e doar o camera saracacioasa, la 500 de lei?

  Asa nu vreau, nu mersi. Prefer sa duc o viata buna cat timp traiesc, ca pentru asta muncesc. Si daca la Heylux videochat Iasi am viata asta, atunci asa sa fie! Nu regret nicio clipa, niciun moment, ba chiar sunt bucuroasa ca mai sunt si joburi care respecta angajatele si le ofera ceea ce cauta.

  Ca toata lumea are de trait, nu doar cei mai mari. Cu totii vrem sa ne bucuram de viata, de bani, de frumusetile vietii. Crezi ca daca sunt unii care castiga mai putini bani, nu vor sa se bucure de lucruri frumoase? Cum sa nu, bineinteles ca vor, dar n-au de unde.

  Prefer sa castig aici pana la 12 milioane zilnic, nu lunar ca-n alta parte

  Si eu de ce sa traiesc asa, sa spun ca n-am de unde, cand pot fi model de videochat la Heylux si cei 12 milioane ii pot castiga in 8-9 ore de videochat. Nu lucrez nici de dimineata pana seara, nici greu, nici in frig, nici in conditii de munca grele. Lucrez la un calculator, cu muzica si voie buna. De ce sa nu aleg asta, spune-mi tu?

   

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img