More
  AcasăAngajari videochatDe ce am ales Preziosa si nu alt studio de videochat?

  De ce am ales Preziosa si nu alt studio de videochat?

  Daca m-ai fi intrebat acum un an daca m-as angaja in videochat vreodata, as fi spus ca nu. Sunt sincera si recunosc, dar de cand lucrez la Preziosa, situatia s-a schimbat radical, la fel si parerea mea despre videochat.

  Desigur, initial nevoia de bani m-a impins sa aleg sa lucrez ca model de videochat, dar dupa aceea am constatat ca am mai multe beneficii decat cele financiare la Preziosa. Cred ca toate fetele ajung aici pentru bani, dar raman pentru ca este un job in Iasi care ne ofera libertate, distractie si confort.

  Ce m-a determinat sa lucrez la Preziosa ca model de videochat?

  pusculita-1382517777

  Eu am ajuns la Preziosa din cauza ca am avut un job ca si asistenta de manager, dar m-au pacalit in ultimul hal. In ultimele luni, afacerea mergea prost si ma tot anulau cu plata zi asa am ajuns sa fiu neplatita timp de 3 luni.

  Cand am vazut cata bataie de joc e la anumite joburi in Iasi, am renuntat la tot. Dar o prietena apropiata mi-a recomandat Preziosa, pentru ca si ea abia se angajase si era multumita.

  Asa, am ajuns sa lucrez ca model de videochat aici si am ramas pentru doua mari motive:

  1. La Preziosa castig bani in fiecare zi, peste 300 de lei

  Spre deosebire de alte joburi pe care le-am avut, la Preziosa totul este diferit. Pana si banii mi-i primesc negresit, la fiecare sfarsit de tura. Si nu sunt orice sume de bani, ci sunt peste 300 de lei.

  Pentru ca este cel mai bun studio de videochat din Iasi si pentru ca a abordat sistemul de plata la zi. Altfel, n-as mai fi castigat intre 300 si 800 de lei in fiecare zi. Dar ma bucur de acesti bani asa cum nu m-am bucurat niciodata, pentru ca am si mult timp liber si ma pot distra cu banii.

  2. Bonusuri de pana la 3.000 de lei si respect deplin

  Holiday-Bonus-982x735

  Si cel mai important factor dupa cel financiar, este chiar mediul de munca. Datorita acestuia, eu iubesc Preziosa. Pe langa faptul ca am sansa de a castiga bonusuri in fiecare duminica intre 300 si 3.000 de lei, mediul de munca e unic.

  Adica nu e ca si cum ar trebui sa fac sacrificii pentru acesti bani. Nu. Fetele care lucreaza la Preziosa sunt de exceptie, ma respecta si le respect. Totul este in armonie aici la Preziosa si n-am de ce sa ma plang.

  Pentru ca beneficiez si de transport gratuit si de make-up in fiecare zi, de lux si confort si de discretie deplina. Pentru mine, asta inseamna un adevarat model de angajator.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img