More
  AcasăAngajari videochatCum poti avea 6.000 de lei garantat la Heylux?

  Cum poti avea 6.000 de lei garantat la Heylux?

  Nici nu mai stiu de cate ori mi-am dorit sa am un salariu mai mare de 1.400 de lei pe luna, dar in Romania mi se parea din ce in ce mai imposibil. Am lucrat si ca vanzatoare, si ca si casierita, am avut chiar si joburi de agent de vanzari, dar nu reuseam sa trec acest prag. Cand Heylux a aparut si mi-a oferit garantat 6.000 de lei, n-am mai stat pe ganduri.

  Imi doream foarte mult sa trec la un alt nivel, dupa cum am mai zis, dar daca nu ar fi fost Heylux, nici in ziua de azi nu as fi reusit. Angajatorii la care mergeam promiteau marea cu sarea la interviu, dar constatai dupa ani si ani ca tot nu ti s-a oferit ce ti s-a promis.

  Heylux este angajatorul care pretuieste femeile

  Zara-franchise-2

  Iar eu, personal, m-am saturat de acest tip de angajatori. Mi-am dorit un angajator care sa ma inteleaga, sa ma aprecieze si sa ma pretuiasca. Nu degeaba sunt femeie, nu? Daca ma duc la joburi in Iasi unde ma las calcata in picioare, n-am facut nimic.

  In momentul in care am vazut ca la Heylux nu se intampla nimic de genul acesta si ca am parte de luxul si rasfatul de pe lume, mi-am zis ca nu mai plec de aici. Si de ce as pleca, daca am 6.000 de lei lunar?

  Desi, Heylux este un studio de videochat in Iasi care mi-a permis sa aleg mai multe variante de plata, nu degeaba e cel mai bun in domeniu. Puteam alege chiar si plata la zi, intre 300 si 800 de lei.

  Am putut alege dintre 6.000 de lei lunar sau bani in fiecare zi

  646x404

  Dar eu am preferat stabilitatea, asa ca am ales salariul garantat de 6.000 de lei pe care Heylux mi l-a oferit cu drag. Si ma bucur sa am acesti bani, mai ales cand stiu ca nu fac mare lucru pentru ei.

  In lux si in rafinament este usor sa lucrezi, de aceea este simplu la Heylux. Am parte de un mediu in care suntem doar femei, in care simti in aer eleganta, frumusetea, dar mai ales respectul.

  Este mediul de munca la care am visat mereu: lux, distractie si multi bani. Am propria camera in care am un jacuzzi chiar, o bara la care pot dansa si tapet Versace. Cum sa nu ma simt ca o printesa a frumusetii in aceste conditii?

  Si tot ce trebuie sa fac la Heylux pentru acesti bani este sa lucrez 5 zile pe saptamana, pe aceeasi tura si sa stiu putina engleza pentru socializare online. Asa da job in Iasi!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img