More
  AcasăHeyluxCastigul zilnic de la Heylux este pe primul plan, datorita acestuia am...

  Castigul zilnic de la Heylux este pe primul plan, datorita acestuia am ce-mi trebuie

  Pun pe primul loc castigurile mele de la Heylux si jobul de aici pentru ca pana-n momentul de fata, au fost singurele lucruri care m-au mentinut mai sus de linia de plutire. Cand am cazut, Heylux a fost cel care m-a ridicat si mi-a dat aripi si nu cred c-as putea vreodata sa gasesc cuvinte de recunoastere pentru faptul ca acest studio m-a pus de tot pe picioare.

  Am mai pus si alte lucruri pe primul plan in trecut, dar n-a iesit bine. Mereu am fost dezamagita de rezultat, dar de Heylux n-am putut vreodata sa fiu dezamagita, pentru ca orice as face aici, totul imi iese bine, conform planului. Stiu ca acum imi sistematizez oarecum viata. Dar daca n-o fac eu pentru mine, cine s-o faca, nu?

  Singurul job care-mi face bine e cel de la Heylux, stiu sigur

  Este nevoie sa fiu responsabila si sa ma gandesc la lucrurile care imi fac bine, sa le pun pe primul loc. Iar singurul care imi face bine in acest moment este jobul de la Heylux, pentru ca nu mai vad pe altcineva aducandu-mi zilnic cate 550 de lei, asa cum imi aduce Heylux.

  Daca ar mai fi lucruri care sa-mi faca atat de bine precum imi face acest job, probabil le-as lua in considerare. Dar avand in vedere ca doar la Heylux reusesc sa-mi duc planurile la bun sfarsit, crezi ca se mai merita sa-mi bat capul cu altceva? Continui ca model de videochat la Heylux pentru ca stiu ca aici voi ajunge acolo unde mi-am propus.

  Am o viata bine planuita, de care sunt foarte sigura acum ca-s model. Inainte eram putin fricoasa sa-mi fac planuri de viitor, insa acum cand am tot necesarul pentru a-mi crea acel viitor, de ce sa ma mai tem? Am de partea mea echipa de la Heylux, care ma ajuta neconditionat sa nu scad in castiguri in nicio zi.

  Chiar daca am cate 550 lei zilnic, pot oricand sa am mai mult

  Ba chiar mai mult, ma ajuta sa cresc pe cat se poate de mult. Si concluzia la care vreau sa ajung zicand toate aceste lucruri este ca sunt atat de recunoscatoare celor de la Heylux si ma dedic acestui job pentru ca merita. Pentru ca orice dau, primesc inapoi aici.

  Eforturile mele nu-s degeaba, imi aduc bani cu sacul aici. De fiecare data cand ma straduiesc, mai adaug o suta, doua de lei in plus la veniturile zilnice, si uite asa devin tot mai implinita. Cu portofelul plin, n-are ce sa-mi mai lipseasca, ma ocup eu sa-mi cumpar si sa obtin tot ce-mi trebuie.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img