More
  AcasăHeyluxLucky Studio

  Lucky Studio

  Hm. Imi vine sa rad :))) 😀 De ce, te intrebi? Pentru ca eu pana si la interviu am primit bani:)) Mi s-au dat 100 de lei pentru ca m-am prezentat la interviu, bani oferiti pentru drum sau deranj, nu stiu. M-a surprins, oricum. Deci, daca pana si pentru interviul de la Heylux am primit bani, crezi ca bonus de angajare n-oi fi primit?

  ORICE fata care vrea sa fie model de videochat la Heylux si lucreaza catusi de putin primeste bonus de angajare. Toate bonusurile de angajare de la Heylux se ofera dupa o luna lucrata si, ma gandesc ca oricat de putin ai vrea sa lucrezi, o luna macar stai, nu?:))

  La Heylux, toate modelele de videochat raman peste 1 an in studio

  bonusuri videochat heylux
  bonusuri videochat heylux

  Si-oricum n-ai cum sa nu vrei sa lucrezi mai mult la Heylux. Ca si eu tot asa ziceam, ca doar cateva luni, doar cateva luni, pana m-am trezit de vreo 2 ani si ceva aici. Vad ca deja nu ma mai pot desprinde de Heylux, mi-a intrat in sistem de tot, dar imi place.

  Cat de usor se dau banii la Heylux, nu-mi vine sa cred. Eu si dupa 2 ani tot ma mir cum de poate acest studio sa ofere bonusuri atat de mari, sansa unor castiguri zilnice uriase si cate si mai cate. Uneori am impresia c-o sa dea gres, dar uite ca inca nu s-a intamplat si nu prea vad sa se intample curand.

  Dar oricum, revenind la subiectul de mai sus, chiar si pentru o fata indecisa, care lucreaza doar o luna la Heylux, exista un bonus de angajare de 1.100 lei cash, adica 11 milioane, mai pe romaneste. Eu zic ca e mai mult decat ok pentru doar o luna lucrata.

  Fetele vor sa lucreze in videochat pentru ca se castiga bine

  bonusuri videochat heylux
  bonusuri videochat heylux

  Insa acest bonus s-a dat foarte rar, pentru ca majoritatea fetelor care au venit si-au lucrat la Heylux, au stat mai mult de 6 luni. N-am prea cunoscut fete care sa fi stat mai putin, de obicei s-au dat bonusuri peste 4000 lei cash. La bonusurile de angajare ma refer acum.

  Ca bonusurile de perfomanta depend de castigurile zilnice avute in studio. Deci, ca eu sa primesc bonusuri mari la Heylux, trebuie sa castig mult in fiecare zi. Ceea ce nu mi se pare o problema, ca veniturile mele zilnice au ajuns sa depaseasca de mult suma de 640 de lei.

  Si bineinteles ca bonusul de performanta este peste 1000 de lei in fiecare saptamana, pentru simplul fapt ca-mi doresc sa castig bani si o fac. Asadar, orice fata primeste bonusuri la Heylux, indiferent de cat lucreaza.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img