More
  AcasăAngajari videochatLa Heylux, bonusurile saptamanale din videochat sunt si peste 6000 lei!

  La Heylux, bonusurile saptamanale din videochat sunt si peste 6000 lei!

  Daca pana acum bonusurile primite de la Heylux erau pana la 6000 de lei si tot mi se parea mult, stai sa vezi cum au ajuns bonusurile sa creasca. N-am crezut vreodata ca Heylux va ajunge sa ofere bonusuri mai mari de atat, dar stii cum e. Daca se ofera bonusuri mari, inseamna ca si castigurile fetelor sunt la fel de mari, asta insemnand ca treaba merge bine, chiar foarte bine.

  Altfel, ce studio ar mai fi oferit bonusuri saptamanale de peste 6000 de lei daca nu mergea treaba? Aceste sume de bani ar baga in faliment majoritatea studiourilor, ca nu peste tot se castiga asa de mult ca la Heylux. Abia acum vad de ce conteaza sa lucrez intr-un studio profesionist, ca model de videochat.

  Sa stii ca nu toate studiourile pot oferi ce ofera Heylux Iasi

  Am vazut ca nu este de ajuns sa ma angajez intr-un studio si atat, trebuie sa am grija ce studio aleg, ce conditii sunt acolo. Si, din pacate, in afara de Heylux si alte studiouri putine la numar, nu peste tot sunt conditii si serviciile necesare pentru ca fetele sa castige multi bani.

  In fine, asta nu e treaba mea. Fiecare isi administreaza afacerea cum stie mai bine. Treaba mea e cu Heylux, de care sunt din ce in ce mai multumita. Si crede-ma cand iti spun ca NU mai exista studio de videochat in Romania care sa ofere modelelor bonusuri pana la 9000 de lei in fiecare saptamana pentru performantele lor.

  Poti incerca sa mergi din studio in studio, sa te angajezi peste tot, dar ai garantia mea ca asa ca la Heylux nu mai gasesti, pur si simplu. Eu nu m-am angajat degeaba aici, stiu ce spun. De la niste castiguri zilnice intre 400 si 2000 de lei si bonusuri de pana la 9000 de lei e multa treaba, de care nu multe studiouri sunt in stare.

  E adevarat: poti castiga peste 15.000 lei saptamanal din videochat in Iasi

  Partea cool la studioul Heylux este ca orice castig as avea intr-o saptamana, fie el mai mic sau urias, un bonus de performanta tot primesc, pentru ca am noroc ca acestea incep de la 60 de lei si se duuuuuc pana la 9000 de lei, cum am spus si mai sus, pentru fetele care castiga peste 15.000 lei saptamanal. Sa nu te sperii, chiar se castiga banii acestia in studio, ca daca nu s-ar fi castigat, Heylux n-ar mai fi ajuns sa dea bonusuri atat de mari fetelor.

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img