More
  AcasăJob-ul meuLa Lucky Studio Iaşi, te bucuri de bonusuri şi condiţii premium

  La Lucky Studio Iaşi, te bucuri de bonusuri şi condiţii premium

  Pentru cele ce nu au aflat încă, Lucky Studio este un studio de videochat din Iași, însă nu orice fel de studio, ci unul premium. Mi-am dat seama de lucrul acesta chiar din prima zi, chiar de la interviu. Menţionez că lucrez la Lucky Studio de patru luni.

  De ce spun că este un studio premium? Datorită modului în care sunt tratate modelele, datorită atenţiei care li se acordă prin crearea tuturor condiţiilor necesare pentru a putea să aibă succes. Şi atunci când spun atenţie şi condiţii mă refer la ceva ce depăşeşte orice aşteptări.

  Siguranţa şi confortul asigurat pentru modele începe cu politica Lucky Studio – niciun bărbat nu are acces în studioul de videochat din Iaşi, încă de la înfiinţare. Toate angajatele sunt fete şi femei, de la management, administraţie, contabilitate şi până la modele, şoferiţe sau personal de întreţinere. Acelaşi capitol de siguranţă subliniat de Lucky Studio Iaşi înseamnă şi transport asigurat pentru modele, la studioul de videochat şi înapoi la locul dorit, înainte şi după fiecare tură lucrată.

  Înainte de a vă spune despre bonusuri, vreau să vă confirm că Lucky Studio Iaşi oferă plata zilnică pentru fiecare model – este de fapt o altă invenţie de-a lor, pentru siguranţa modelelor că sunt plătite la timp. După cum mi-am dat şi singură seama, bonusurile încep să curgă încă de când te angajezi. Eşti tot timpul motivată să îţi dobori recordurile la încasările zilnice, pentru că primeşti un bonus pentru asta. Ţi se creează de asemenea şi toate condiţiile: ai parte ca bonus de angajare de servicii complete: make-up înainte de fiecare tură de lucru, şedinţe foto profesionale pentru portofoliul de model, iar camerele în care îţi alegi să lucrezi sunt decorate cu lux şi stil.

  Libertatea de a-ţi alege camera în care lucrezi, libertatea de a primi plata în fiecare zi lucrată, libertatea de a-ţi fixa singură programul sau cea de a renunţa oricând vrei sunt doar câteva faţete ale libertăţii pe care ţi-o oferă Lucky Studio Iaşi.

  Studioul de videochat Lucky Studio nu se dezminte şi oferă toate aceste condiţii pentru a confirma titlul de studio de videochat premium. Toată atenţia este acordată modelelor ce lucrează acolo, efectiv suntem tratate ca nişte prinţese, ca nişte celebrităţi. Noi suntem vedetele studioului Lucky Studio, cele care alături de cel mai cunoscut studio de videochat din Iaşi, întreaga zonă a Moldovei şi chiar la nivel de ţară. Din aceste motive spun că Lucky Studio Iaşi oferă bonusuri şi condiţii de studio de videochat premium. Nu mă credeţi? Veniţi şi convingeţi-vă!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img