More
  AcasăDespre videochatJurnalul lui Melanie - portofoliul Lucky Studio

  Jurnalul lui Melanie – portofoliul Lucky Studio

  Fiind cel mai mare studio de videochat din Iași, Lucky Studio pune la dispoziția modelelor patru super fotografe care urmează să le realizeze fiecăreia dintre noi câte un portofoliu profesionist.

  Realizarea de fotografii este acum un lucru necesar în cadrul domeniului videochatului. Acest lucru a fost determinat de faptul că apar tot mai multe situri web care se ocupă de videochat și angajează tot mai multe fete. Astfel, evident, apare concurența, impunându-se o serie de anumite standarde și cerințe. De aceea, din moment ce videochatul se bazează pe imaginea proiectată de modele, fie în video, fie în fotografii, este normal că trebuie creată o anumită imagine care să poată atrage, oferindu-i așadar modelului Lucky Studio câștiguri importante. Persoanele care utilizează serviciile sitului web plătesc, așa că trebuie să fie un lucru care să-i atragă în primul rând.

  După cum se întâmplă în orice domeniu, dacă tot dai un ban, vrei și ceva care să merite. Vrei calitate. Astfel, în crearea unei imagini cât mai aproape de perfecțiune, este nevoie de o echipă întreagă care să știe cum să te pună în valoare și care, desigur, să ia în considerare toate criteriile pe care le impun succesul in domeniul acesta – personalitatea fiecărui model, cerințele siturilor web, cerințele exprimate de utilizatori.

  Cu toate știm foarte bine că imaginea fiecărui model contează foarte mult și trebuie mult susținută și adusă la zi. Nu este de ajuns să deții doar câteva fotografii profesioniste. Legătura care apare între model și utilizator este una specială și trebuie mereu întreținută, construită și menținută. Sunt unele persoane care leagă aici prietenii virtuale, așa că pot să se întoarcă zilnic, lucru care va aduce profituri uriașe modelului respectiv, persoana de la celălalt fir investind tot mai mult.

  Prin aducerea la zi a fotografiilor din portofoliul tau, vei putea să întreții curiozitatea membrilor de a te vedea cât mai curând și de a conversa cu tine, vei duce la creșterea traficului pe siturile web și vei atrage membrii noi. Toate aceste lucruri prezintă beneficii care se vor resfrânge pozitiv asupra ta.

  Datorită acestor avantaje, Lucky Studio va oferi modelelor posibilitatea de aducere la zi a portofoliilor, lunar, lucru care ar fi, în mod normal, foarte scump pentru un model independent. Ținând cont de care este personalitatea modelului, în primul rând, apoi de cerința site-ului web și a membrilor, se oferă o varietate mai mare de fotografii. Dar, în final, tot tu ești cea mai avantajată. Super, nu-i așa?

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img