More
  AcasăJob-ul meuImpresii despre Lucky Studio Iaşi

  Impresii despre Lucky Studio Iaşi

  O să vorbesc astăzi despre job-ul meu, job de model de videochat la Lucky Studio. Am ales să lucrez la acest studio de videochat din Iaşi pentru că mi-a recomandat o colegă de facultate. Ceea ce am găsit însă la Lucky Studio m-a convins însă pe deplin şi nu regret deloc alegerea făcută.

  La Lucky Studio Iaşi am găsit un colectiv format numai din fete şi femei binevoitoare şi amabile. Politica studioului de videochat interzice accesul bărbaţilor, încă de la înfiinţare. Cu invenţia asta mă simt în siguranţă – cred că m-aş simţi incomod dacă ar fi bărbaţi prin studio. Singurii sunt doar admiratorii mei online cu care discut.

  De la bun început am rămas uimită de cât poţi să câştigi într-o singură tură de muncă, chiar de la început. Am văzut fete care au terminat tura chiar înaintea mea şi care plecau cu peste 600 de lei. Credeam că e plată pentru o săptămână sau două, dar m-am lămurit despre ce e vorba când am terminat şi eu tura şi am încasat 438 lei! Plata la Lucky Studio se face la zi, dacă aşa alegi. Mie îmi convine de minune, pentru că aşa am tot timpul bani în buzunar.

  Un alt lucru ce mi-a plăcut la acest studio de videochat din Iaşi este că tot timpul poţi să alegi. Ai un program super-flexibil pe care ţi-l faci în funcţie de zilele în care poţi veni să lucrezi. Se potriveşte perfect programul, mai ales dacă mai faci şi facultate sau mai ai şi un alt loc de muncă. Nu înţeleg totuşi pentru ce ţi-ar mai trebui un alt loc de muncă la cât poţi să câştigi la Lucky Studio!

  Pe lângă plata la zi care mi-a demontat ideea că aş putea să nu fiu plătită – am păţit asta la un alt job dar aici nu e cazul – mi s-au mai oferit toate condiţiile. Şi când spun toate, chiar mă refer la toate. Am transportul asigurat de maşinile şi şoferiţele Lucky Studio şi multe bonusuri în servicii pe care le primeşte orice model la angajare. Se lucrează 100% legal şi ca bonus de angajare primeşti servicii de make-up, sesiuni foto pentru portofoliul de model, lecţii gratuite de engleză şi franceză şi chiar sume de bani în funcţie de perioada pe care semnezi.

  Ce pot să vă mai spun despre Lucky Studio? Pentru mine a însemnat salvarea! Am parte de libertatea programului, am condiţii cum nu am mai avut la niciun alt loc de muncă şi câştig foarte bine. Impresia mea despre studioul de videochat Lucky Studio? Una foarte bună!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img