More
  AcasăLucky StudioImi pot imparti jobul de la Lucky Studio cu facultatea si cursurile

  Imi pot imparti jobul de la Lucky Studio cu facultatea si cursurile

  Sunt deja in anul al 3-lea la facultate in Iasi si pana acum am avut zeci de joburi aici, insa niciunul nu m-a multumit asa cum o face jobul de la Lucky Studio. Asta deoarece munceam foarte mult si lipseam de la majoritatea cursurilor, aveam restante la examene si asa mai departe. Dar n-aveam ce face, trebuia sa ma si intretin, nu?

  Imi doream foarte tare un job in Iasi datorita caruia sa pot merge si la cursuri, sa pot invata si sa pot sa muncesc pentru a castiga bani. Voiam sa fie o armonie intre jobul meu si cursurile de la facultate. Pe scurt, voiam sa fie un echilibru si sa ma pot imparti intre amandoua, sa pot sa ma ocup de ambele lucruri.

  O sa lucrez la Lucky Studio si dupa ce termin studiile. E prea misto!

  A fost trist ca n-am reusit asta pana acum si ca abia cu ajutorul celor de la Lucky Studio reusesc anul acesta, dar nu ma deranjeaza. Mai bine mai tarziu, decat niciodata zic eu. Plus ca oricum eu o sa raman la Lucky Studio ca si model de videochat si dupa ce termin studiile.

  Nu era in planul meu de viitor sa fac videochat la Lucky Studio, dar daca tot m-am angajat aici si-mi merge atat de bine, de ce sa dau inapoi? In viata trebuie sa profitam de toate oportunitatile care se ivesc. Si atata timp cat este profit la mijloc, eu nu am sa ma dau inapoi.

  Mai mult de atat, chiar imi place sa fac videochat la Lucky Studio si nu am motive sa renunt la asa ceva. Dupa cum spuneam, doar datorita acestui job in Iasi am reusit sa creez o armonie intre cursurile la facultate si munca.

  Merg si la cursuri si castig si peste 6.100 lei lunar la studio

  La Lucky Studio mi-am creat un program de munca asa cum am vrut eu, dupa placul meu si in functie de prioritatile mele. Libertatea aceasta de alegere imi place la nebunie la Lucky Studio Iasi. Am putut alege si varianta part-time si cea full-time la Lucky Studio.

  Oricum, cea full-time nu inseamna decat 8 ore pe zi, pe ce tura de munca am dorit eu. Deci pot lucra oricum la Lucky Studio, deoarece am timp de toate. Daca am cursuri ziua, merg la Lucky Studio seara sau invers. Este atat de simplu sa fac videochat la Lucky Studio, pentru ca pot munci cand vreau si cum vreau eu. Si nu numai ca totul merge bine, dar si castig lunar peste 6.100 de lei la Lucky Studio. Acesta da job!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img