More
  AcasăHeyluxDupa 5 zile lucrate la Heylux am mereu cate 2250 lei in...

  Dupa 5 zile lucrate la Heylux am mereu cate 2250 lei in portofel

  Numai 5 zile de videochat la Heylux Iasi imi aduc o suma atat de mare incat as putea sa nu mai lucrez pentru restul lunii. Dar, cum mie imi plac banii, nu ma pot opri la 2250 de lei castigati in 5 zile. Normal ca vreau mai mult si mai mult, avand in vedere ca primesc si bonus in fiecare duminica pentru asta.

  De obicei, am in fiecare saptamana castiguri intre 2500 si 3500 de lei la Heylux, cu tot cu bonusurile pe care le primesc. Nu mereu castig la fel, asa ca n-as putea spune o suma exacta. Pot spune exact doar faptul ca mereu castig, nu conteaza ca sunt 400 sau ca sunt 2000 de lei, important e ca eu castig.

  In general, am mai mult de 400 de lei castig zilnic

  In general, oscilez intre 450 si 560 de lei castiguri zilnice, cam asa. M-am obisnuit in acest stil, dar incerc sa nu raman asa si sa tot cresc, pentru ca acesta este scopul. Sa am castiguri tot mai mari, sa nu mai fie nevoie sa muncesc nicio zi din viata mea.

  Norocul meu din toata povestea asta a fost, insa, ca la Heylux este total altceva. Nu toate fetele au norocul sa dea peste studiouri profesioniste, din pacate, si daca eu n-as fi dat peste Heylux, poate nici eu n-as fi fost un caz fericit.

  Dar, din fericire pentru mine, am norocul sa fiu angajata ca model de videochat la cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara, iar asta imi aduce multa atentie si mult ajutor din partea echipei.

  Caci, de fapt, pe asta se bazeaza un studio profesionist, pe atentia pe care si-o indreapta asupra modelului. Eu am noroc ca la Heylux echipa de femei imi pune la dispozitie orice am nevoie, de la make-up artiste, pana la soferite care se ocupa cu transportul meu la munca si pana la traineri specializati in videochat.

  Poate o sa ajung la Heylux sa primesc si bonusul mare de 9000 lei

  Este o intreaga echipa in spatele meu, datorita lor castig atat de bine in doar 5 zile de videochat. In ritmul acesta, in cateva luni ajung sa primesc si bonusul cel mare de 9000 de lei, daca sunt perseverenta. Cel mai mare bonus saptamanal oferit de Heylux este de 9000 de lei cash si-mi doresc tare mult sa ajung acolo.

  Dar asta inseamna sa castig mai multi bani, ca sa pot dovedi ca merit. Deci, la treaba!:X

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img