More
  AcasăHeyluxSi tu poti fi model de videochat in Iasi la Heylux!

  Si tu poti fi model de videochat in Iasi la Heylux!

  Cand lumea aude “cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara”, se gandeste deja la ceva urias, unde lucreaza numai top modele, unde totul este foarte greu de obtinut si mai stiu eu ce. De obicei, in cele mai bune locuri lucreaza cei mai buni oameni, intr-adevar, iar eu nu contest asta. Dar la Heylux este diferit.

  Desi Heylux este cel mai bun studio de videochat, nu te gandi ca o fata trebuie sa fie nu stiu ce super model sa se angajeze. Da, e adevarat, sunt fete la Heylux care au si peste 10000 de dolari lunar castiguri in videochat. Ele sunt top modele, dar au inceput de jos, cu Heylux.

  Orice fata care vrea sa castige bine se poate angaja la Heylux

  Ele n-au inceput fiind direct top modele si nici n-au aratat sau arata ca divele de la Hollywood, ci arata foarte simplu chiar. Una din cele mai bune fete care lucreaza la Heylux este foarte simpla, arata foarte modest. Deci, nu te simti intimidata de faptul ca Heylux este cel mai bun.

  Eu sunt model de ceva timp aici si nu mi-a cerut nimeni sa fiu sau sa arat nu stiu cum. Mai auzeam fete pe la facultate susotind despre Heylux si zicand ca e greu sa te angajezi aici, ca au nu stiu ce cerinte, ca sigur lucreaza numai vedete si nu stiu ce:))). M-au amuzat, pentru ca ele nu stiau cum e situatia.

  Cine se poate angaja la Heylux si cine poate castiga intre 400 si 2000 de lei zilnic? ORICINE. Orice fata peste 18 ani care vrea o alta viata. Indiferent de cum arati sau cum te comporti, e de ajuns sa fii majora si sa fii amabila. Bineinteles, si onesta si corecta, pentru ca asta vei primi la Heylux si asta ti se va cere la schimb.

  Oricine ar iubi sa lucreze la Heylux

  Dar aceste lucruri vin de la sine. Daca eu ii vad ca sunt corecti cu mine si ma platesc la timp, pana la ultimul leu, eu de ce sa fiu altfel cu ei? Normal ca ii platesc cu aceeasi moneda, ca asa e frumos. Dar in rest, nu e nimic de speriat la Heylux. Se angajeaza fel si fel de fete, simple si modeste care vor alta situatie financiara.

  Si fiecare fata e libera sa fie cum vrea la Heylux si sa faca ce vrea, atata timp cat se simte confortabil. De asta e frumos jobul de la Heylux Iasi!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img