More
  AcasăPreziosaCata nevoie am de locul de munca de la Preziosa?

  Cata nevoie am de locul de munca de la Preziosa?

  Multa lume depinde de jobul pe care-l are, nu este ceva deloc neobisnuit, insa eu cred ca n-as mai exista fara locul de munca la Preziosa. Eu nu numai ca depind de acest loc de munca in Iasi, dar am nevoie de acesta mai mult ca oricand, fara acesta n-as sti cum sa ma descurc de una singura.

  Eu m-am decis sa plec de acasa acum vreo cateva luni si familia mea nu era de acord, deoarece era si prietenul meu implicat. In fine, ne-am decis sa ne mutam impreuna in Iasi si sa facem facultatea aici, amandoi. Planul initial era sa ne angajam amandoi si sa stam in chirie. Stii tu despre ce vorbesc, multi tineri mai fac asta.

  Jobul de la Preziosa m-a ajutat sa ies dintr-o situatie dificila

  Numai ca planul meu nu prea a reusit pentru ca parintii mei aveau dreptate si acel baiat m-a parasit, eu ramanand singura in chirie si cu cheltuielile. Iti dai seama ca acasa la parinti nu voiam sa ma intorc pentru ca mi-era rusine, plus ca deja ma inscrisesem la facultate si n-as fi vrut sa renunt.

  Deja pierdusem un an de facultate din cauza acelui baiat si nu voiam sa mai pierd, voiam sa imi continui studiile. Fara jobul de la Preziosa, nu as fi reusit nici macar sa platesc chiria de una singura. Pentru ca eu aveam un job part-time la un fast food din Iasi si castigam 700 de lei, 400 de lei fiind doar chiria.

  Plateam chiria si utilitatile si n-aveam din ce trai, daramite sa mai merg si la cursuri. Plus ca am intrat si la taxa si aveam si taxe de platit si asa mai departe. Deci, eu chiar eram pierduta fara videochatul la Preziosa. Daca n-as fi castigat aici peste 300 de lei zilnic din videochat, nu stiu ce-as fi facut.

  Le-am demonstrat alor mei ca pot fi independenta

  Dar, spre fericirea mea, am nimerit un studio de videochat din Iasi chiar bun si discret, iar asta m-a ajutat sa ma pun pe picioare. Ai mei sunt foarte bucurosi pentru mine deoarece le-am zis ca-mi merge bine. Inca nu le-am zis de jobul de la Preziosa, dar ce trebuie ei sa stie?

  Atata timp cat eu ma intretin din acest job si-mi permit mai multe decat orice fata de varsta mea ar putea, ce mai conteaza? Zic sa profit acum cat mai pot, pentru ca este avantajos pentru mine :X

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img